ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (18:00)

Πίστη για πρόκριση στον Τύρναβο 2005

* ΜΙΧ. ΜΠΙΖΙΟΣ: «Δύσκολο ματς, αλλά πάμε για να κερδίσουμε»

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2010 22:39 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:16
Πανέτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά είναι οι παίκτες του Τυρνάβου 2005, οι οποίοι ρίχνονται στη μάχη του κυπέλλου Ελλάδος.
Στις 6 το απόγευμα στο στάδιο της Κορίνθου κοντράρονται με την τοπική ομάδα και ασφαλώς το κίνητρο για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού είναι μεγάλο και πολλά τα οφέλη που θα προκύψουν, καθώς στον β’ γύρο-εάν τελικά περάσει- η Τυρναβίτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Δράμας.
Αισιόδοξες είναι και οι δηλώσεις του συνεργάτη στην τεχνική ηγεσία του Μιχάλη Ζιώγα του Μιχάλη Μπίζιου, ο οποίος λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή, τόνισε τα εξής: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και δεν κρυβόμαστε, πάμε στην Κόρινθο για να κερδίσουμε τον αγώνα.
Είμαστε σε καλή κατάσταση και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι η Κόρινθος έχει μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένα δύσκολο ματς. Τα παιδιά είναι πολύ αποφασισμένα, σεβόμαστε σίγουρα τον αντιπαλό μας, όμως δεν φοβόμαστε και θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάνοντας μια ιδανική αρχή την καινούργια αγωνιστική περίοδο».
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τσορμπατζίδη και Γούπο, στον Κουγιουμτζίδη που είναι ανέτοιμος, στο νεαρό Λόλα και στους Κροάτες Μίσιτς, Κάρντουμ οι οποίοι αποκτήθηκαν τελευταία και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Στην αποστολή που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην Κόρινθο και κατέλυσε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γιολδάσης, Αθανασούλης, Βασίλης Σκούπρας, Κωνσταντίνος Σκούπρας, Γκαραγκούνης, Σιάτρας, Γεωργαντζιάς, Κλάζογλου, Γρηγορίου, Αθανάσιος Μάγγος, Κώστας Μάγγος, Αντωνόπουλος, Κουβελάς, Κράββαρης, Κωστούλας, Μουρατίδης, Αλεξίου, Τσιρογιάννης, Χριστοδούλου.
Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Η σημερινή αντίπαλος του Τυρνάβου η Κόρινθος τερμάτισε πέρυσι περίπου στη μέση της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου και φέτος ενισχύθηκε σημαντικά με στόχο-σύμφωνα με τον πρόεδρό της- να κατακτήσει μια από τις τρεις πρώτες θέσεις του ομίλου. Προπονητής της Κορίνθου είναι ο Νίκος Κουρμπανάς. Αποκτήθηκαν μεταξύ άλλων, ο 23χρονος μπακ Πάνος Δρούλιας από τον Παναργειακό, ο 25χρονος φορ Μιχ. Καφαντάρης από τον Βύζαντα Μεγάρων, ο 22χρονος μέσος Ανδρέας Μαντάς από Παναιγιάλειο, ο 25χρονος μέσος Γιώργος Ιακωβάκης από τον Ολυμπακό Βόλου, ο 25χρονος επιθετικός Τάσος Παυλίδης από το Αιγάλεω. Συνολικά είναι 18 νέα πρόσωπα στην πελοποννησιακή ομάδα!
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ρατσιάτος, με επόπτες τους κ. Καραγιώργο και Νενεκούμη του συνδέσμου Αργολίδας, 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Μακρής (Αργολίδας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Κων/νος Βασσαλός Αθηνών.
ΤΑΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Επανομή-Ηρακλής Ψαχνών (15:45)
Οδυσσέας Αναγέννησης-Μακεδονικός (15:45)
Βύζας Μεγάρων-Παναχαϊκή (15:45)
Εθνικός Φιλιππιάδας-Πλατανιάς (15:45)
Δόξα Κρανούλας-Φωκικός (15:45)
Αίας Σαλαμίνας-Ζάκυνθος (15:45)
Αγία Παρασκευή-Χανιά (17:30)
ΠΑΣ Κόρινθος-Τύρναβος (18:00)
Κοζάνη-Ασπρόπυργος (18:00)
Πόντιοι Κατερίνης-Παναιγιάλειος (18:00)
*Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν στη Β΄ φάση η Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Εορδαϊκός και ο Ολυμπιακός Χερσονήσου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass