ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Για 10.000 δολάρια...

* ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ * ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2010 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:14
Για 10.000 δολάρια θα αγωνιστούν στα γήπεδα τένις της Νίκαιας επαγγελματίες αθλήτριες από 16 χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ρωσία, Λετονία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Ουζμπεκιστάν αλλά και των άλλων ηπείρων του κόσμου (USA, Ισραήλ, Ινδία, Βραζιλία, Αυστραλία). Εκεί ο ΟΑ Νίκαιας από τις 6 ως τις 11 Σεπτεμβρίου θα διοργανώσει διεθνές τουρνουά «NIKEA LARISSA $10.000» και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.
Ανταποκρινόμενος ο συγκεκριμένος σύλλογος στην πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας που τον εμπιστεύεται απόλυτα και με όπλο την πείρα της διοργάνωσης μεγάλων πανελλαδικών αγώνων (4ο Πανελλαδικό Junior, Πανελλήνιο 10αρια διπλά, διασυλλογικό Β’ Εθνικής-τελική φάση) αλλά και πολλών Ενωσιακών, έκανε ένα ακόμη άλμα και ανέλαβε να διοργανώσει το τουρνουά αυτό.
Χθες μάλιστα στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου της Λάρισας παρετέθη σχετική συνέντευξη Τύπου. Αρχικά εκ μέρους της Νομαρχίας μίλησε η κ. Αννέτα Ιεσουά που ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διοργάνωση τονίζοντας πως η Νομαρχία θα είναι δίπλα στην προσπάθεια αυτή. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος του ΟΑ Νίκαιας, κ. Καφφές που ανέφερε: «Το στοίχημα-πρόκληση για το σύλλογο της Νίκαιας είναι μεγάλο. Ο Νομός Λάρισας και η Νίκαια θα ταξιδέψουν σε όλα τα τενιστικά ΜΜΕ του κόσμου και η προβολή της περιοχής μας θα είναι πολύ μεγάλη. Όλοι ετοιμάστηκαν πυρετωδώς για την επιτυχία των αγώνων ώστε να δώσουμε σε όλο τον κόσμο το στίγμα της περιοχής με ανεπτυγμένο τένις». Επίσης στάθηκε στη βοήθεια κάποιων λέγοντας: «Την προσπάθεια αυτή του Ο.Α. Νίκαιας στηρίζουν πρώτα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας και ο Δήμος Νίκαιας, που συνδιοργανώνουν τους αγώνες. Το Δ.Σ. του Ο.Α.Ν. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους ανωτέρω φορείς και ειδικά τους αντινομάρχες Σιδερόπουλο Χρήστο και Καραλαριώτου Ειρήνη, το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους Νίκαιας, κ. Κομήτσα Ρίζο, Μπλιάτσιο Αθ. και Γκαβάνα Γεώργιο, αντίστοιχα, για την αμέριστη υποστήριξή τους, που είναι διαχρονική προς το τένις και χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση της διοργάνωσης, όπως και άλλων πανελλαδικού επιπέδου που έγιναν στο παρελθόν. Επίσης, τη διοργάνωση στηρίζουν το ξενοδοχείο «Imperial», που προσέφερε δωρεάν τα δωμάτια των διαιτητών, η διαφημιστική «Consult», που επιμελήθηκε δωρεάν τη διαφημιστική προβολή των αγώνων, το εργαστήριο ελέγχου σκυροδέματος και δομικών υλικών «Ε.Κ.Ε.Π.» που πρόσφερε τα δώρα προς τους αθλητές και η εταιρία εμφιαλώσεως νερού «Σαμαρίνα», που προσέφερε δωρεάν νερά για τους αθλητές».
Μιλώντας τέλος ο δήμαρχος της Νίκαιας κ. Κομήτσας υπογράμμισε την σημαντικότητα των αγώνων αυτών όχι μόνο για τη Νίκαια αλλά για την ευρύτερη περιοχή του νομού. Επίσης υποσχέθηκε πως όλοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό».
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΙΕΣ
Επικεφαλής του ταμπλό είναι η Ισραηλινή SHLOMO, Keren Νο 398 της Παγκόσμιας Κατάταξης οποία είναι ήδη στην πόλη μας και Νο 2 των αγώνων η MARCINKEVICA Diana από τη Λετονία (Νο 476 της ΠΚ). Στις θέσεις Νο 3 & 4 τίθενται η Ρωσίδα ARUTYUNOVA Diana (Νο 525) και η Βρετανή WINDLEY Jade (Νο 567) ενώ πρώτη Ελληνίδα μέχρι τώρα (πριν τις wild card) φιγουράρει το ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού τένις η Δέσποινα Παπαμιχαήλ (Νο 8 των αγώνων και Νο 667 της ΠΚ). Από το Νομό Λάρισας συμμετέχουν η Βλαϊκούδη Νικολέτα του Ο.Α. Νίκαιας και η Καγγά Χρύσα του ΑΣΑΛ.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν αύριο Κυριακή στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου. Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου το βράδυ θα δοθεί δεξίωση προς τιμήν των αθλητών στο Κέντρο Ήδιστον της πλατείας Νίκαιας.
Επιδιαιτητής των αγώνων θα είναι ο Δημήτρης Σαρατζίδης και διαιτητές καρέκλας οι Γιάννης Ανυψητάκης, Γιώργος Καζάνης, Θεοδώρα Πατσουράκου, Αριστοτέλης Σαρατζίδης και ο Λαρισαίος Γιώργος Δημητρακόπουλος. Τις ανάγκες σε ball-boys, girls θα καλύψουν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας Junior του Ομίλου, ενώ την εξυπηρέτηση των αθλητών - συνοδών θα επιμεληθούν οι προπονητές και τα μέλη του Ο.Α.Ν.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass