ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΛ Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΚΡΙΣΤΟΝΟΣΙΤΣ

Ο «δάσκαλος» του σερβικού πόλο στη Λάρισα

* ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟ ΛΑΣΛΟ ΣΟΥΡΑΝΙ * ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗΣ, ΜΠΑΤΑΚΗΣ, ΓΑΛΑΝΟΣ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2010 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:14
Έναν άνθρωπο που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στο Σερβικό και παλαιότερα στο Γιουγκοσλαβικό πόλο φέρνει στη Λάρισα ο ΝΟΛ. Ο Αλεξάντερ Κριστόνοσιτς θα είναι σήμερα στη θεσσαλική πρωτεύουσα και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ναυτικό Όμιλο. Ο 53χρονος Σέρβος, που θα είναι ο προπονητής της ομάδας για τη σεζόν 2010 – 2011, είναι ουσιαστικά «δάσκαλος» της υδατοσφαίρισης στη χώρα του. Ήταν για δέκα συνεχόμενα χρόνια (από το 1996 ως το 2006) προπονητής της Εθνικής ομάδας γυναικών της Σερβίας. Επίσης ήταν πρώτος προπονητής της Σερβίας και του Μαυροβουνίου στα παγκόσμια πρωταθλήματα πανεπιστημίου ανδρών. Ήταν μέλος της τεχνικής επιτροπής της Σερβικής Ομοσπονδίας Υδατοσφαίρισης όπως και των ομοσπονδιών της Γιουγκοσλαβίας και Μαυροβουνίου. Υπήρξε για πάμπολλες φορές καθηγητής σε σεμινάρια προπονητικής και διαιτησίας στη χώρα του. Σίγουρα πρόκειται για έναν προπονητή που θα δουλέψει με τους νεαρούς παίκτες του ΝΟΛ και αυτό θα είναι μεγάλο κέρδος για όλους. Η διοίκηση κατάφερε με πολύ καλές κινήσεις να τον φέρει στην Ελλάδα και ουσιαστικά είναι μια συμφωνία που δείχνει το δρόμο για το μέλλον (δηλαδή των υποδομών) εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Ο Κριστόνοσιτς όμως δεν έρχεται μόνος του. Μαζί του θα φέρει και τον Λάσλο Σουράνι. Έναν φουνταριστό 28 ετών που έχει εμπειρία από δυνατά πρωταθλήματα. Από το 2004 ως το 2008 ήταν στην ουγγρική Πεκς ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Γαλλία.
ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗΣ, ΜΠΑΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΟΣ
Εκτός από τους δύο παραπάνω ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας ήρθε σε συμφωνία και με τον Βασίλη Βαμβουνάκη. Έναν περιφερειακό 28 ετών που έχει ύψος 1.82 και εμπειρία από Χανιά και ΝΕΠ. Επίσης ο ΝΟΛ βρίσκεται κοντά στον Νίκο Μπατάκη έναν 20χρονο αμυντικό από τα Χανιά που έχει παίξει στην εθνική ομάδα Νέων Ανδρών. Με υποσχετική από τον ΠΑΟΚ αποκτήθηκε και ο Γαλανός.
Όσον αφορά τώρα στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια) Μίμη Αλιχανίδη αυτός παρέμεινε και θα αποτελεί τον πολιορκητικό κριό και αυτήν τη σεζόν.
Η πρώτη προπόνηση του ΝΟΛ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 8 μ.μ. στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass