ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕ 4-2 ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ

Φιλική νίκη του Τυρνάβου

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2010 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:14
Φιλική νίκη με σκορ 4-2 επί του Λαρισαϊκού πέτυχε χθες στο γήπεδο του Βιολογικού ο Τύρναβος 2005. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν κυρίως με τους αναπληρωματικούς καθώς ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας θέλει να ξεκουράσει τους βασικούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τα Τρίκαλα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα κυπέλλου στην Κόρινθο.
Από την άλλη πλευρά για την ομάδα του Φεραίου Γιαννακού η χθεσινή αναμέτρηση αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ κι έδειξε ότι οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο παρά τις απουσίες ορισμένων παικτών.
Το σκορ άνοιξε ο Κωστούλας στο 23’ με προβολή μετά από ενέργεια του Κουγιουμτζίδη, ενώ στο 32’ ο Κράβαρης διπλασίασε τα τέρματα των «κυανέρυθρων». Στο 53’ ο Κωστούλας είχε οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 55’ ο Κουτσιμάνης κέρδισε πέναλτι από τον Λόλα το οποίο εκτέλεσε ο Ευθυμιάδης στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 66’ ο Κωστούλας ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 για την ομάδα του Τυρνάβου, ενώ στο 69’ ο Δάσσιος μείωσε σε 3-1 για το Λαρισαϊκό με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Γκόλαντα. Ο ίδιος παίκτης αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την αποτελεσματικότητά του εντός περιοχής μείωσε σε 3-2 στο 73’ όταν μετά από φάουλ του Καψούρη έγινε κάτοχος της μπάλας και από τη γωνία της μικρής περιοχής με ωραίο γύρισμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Κάρντουμ στο 4-2 με πλασέ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν τη συμπλήρωση του 10λέπτου ο Τζορμπατζίδης στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στον αστράγαλο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διεγνώσθη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για ένα δεκαήμερο περίπου.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τζήλος που είχε βοηθούς τους κ. Αγγελούλη και Λίνα.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Κουκουφίκης, Νταής (72’ Χαϊδουλής), Σαλτσίδης, Αθανασίου, Μίτροβιτς (72’ Κοντοθανάσης), Καλούσης (78’ Τατίας), Παπαδόπουλος (46’ Κουτσιμάνης), Ευθυμιάδης (59’ Γκόλαντας), Μπούκας (46’ Ι. Καραβασίλης), Καψούρης, Δάσσιος.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Γιολδάσης (80’ Γκανάτσιος), Λόλας, Κουγιουμτζίδης, Γκαραγκούνης, Κλάζογλου, Τζορμπατζίδης (9’ λ.τ. Αντωνόπουλος, 46’ Χριστοδούλου), Νίσιτς, Τσιρογιάννης, Κάρντουμ, Κράβαρης (46’ Αλεξίου), Κωστούλας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass