ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Διεθνές τουρνουά τένις στη Νίκαια

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2010 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:14
Ο Ο.Α. Νίκαιας, είναι έτοιμος για να κερδίσει το στοίχημα της διοργάνωσης (για 1η φορά στο Νομό Λάρισας) διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά τένις 10000 $. Η Ομοσπονδία τένις (ΕΦΟΑ), η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας και ο Δήμος Νίκαιας που συνδιοργανώνουν το τουρνουά και οι χορηγοί και υποστηρικτές (ξενοδοχείο «Imperial», διαφημιστική «Consult», Εργαστήριο ελέγχου σκυροδέματος και δομικών υλικών «Ε.Κ.Ε.Π.», εταιρία εμφιαλώσεως νερού «Σαμαρίνα») συμπαραστάθηκαν με θέρμη στον Όμιλο της Νίκαιας ώστε να αντεπεξέλθει με επιτυχία στις πολύ μεγάλες απαιτήσεις και προδιαγραφές του τουρνουά. Επαγγελματίες αθλήτριες από 16 χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ρωσία, Λετονία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Ουζμπεκιστάν) αλλά και των άλλων ηπείρων του κόσμου (USA, Ισραήλ, Ινδία, Βραζιλία, Αυστραλία) θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Νίκαιας για την κατάκτηση της νίκης και των χρηματικών επάθλων συνολικής αξίας 10.000 $.
Επικεφαλής του ταμπλό είναι η Ισραηλινή SHLOMO, Keren Νο 398 της Παγκόσμιας Κατάταξης οποία είναι ήδη στην πόλη μας και Νο 2 των αγώνων η Marcinkevica Diana από τη Λετονία (Νο 476 της ΠΚ). Στις θέσεις Νο 3 & 4 τίθενται η Ρωσίδα Arutyunova, Diana (Νο 525) και η Βρετανή Windley, Jade (Νο 567), ενώ πρώτη Ελληνίδα μέχρι τώρα (πριν τις wild card) φιγουράρει το ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού τένις η Δέσποινα Παπαμιχαήλ (Νο 8 των αγώνων και Νο 667 της ΠΚ). Από το Νομό Λάρισας συμμετέχουν η Βλαϊκούδη Νικολέτα του Ο.Α. Νίκαιας και η Καγγά Χρύσα του ΑΣΑΛ.
Στο πλαίσιο της προβολής των αγώνων, ο Ο.Α. Νίκαιας και οι συνδιοργανωτές Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας και Δήμος Νίκαιας θα δώσουν συνέντευξη Τύπου αύριο Παρασκευή 3/9, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας Λάρισας.
* Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι εφημερίδες «Ελευθερία», «Ημερήσιος Κήρυκας» και «The Match» και το τηλεοπτικό κανάλι «Θεσσαλία TV».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass