ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ (18:00)

Κινείται σε ρυθμούς κυπέλλου ο Τύρναβος 2005

* ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΔΕΚΑΔΑ Ο ΖΙΩΓΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2010 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:13
Άρχισε από χθες η αντίστροφη μέτρηση στην ομάδα του Τυρνάβου 2005, για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος, με την Κόρινθο (18:00).
Ένα παιχνίδι στο οποίο η τυρναβίτικη ομάδα θα κυνηγήσει την πρόκριση, καθώς τα οφέλη θα είναι πολλά, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, στην περίπτωση που περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας έδειξε ουσιαστικά την ενδεκάδα που προτίθεται να χρησιμοποιήσει και λογικά θα την απαρτίζουν παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στην προχθεσινή φιλική αναμέτρηση με τον Α.Ο. Τρικάλων και θα γίνουν μόνο δυο ή τρεις προσθήκες.
Βέβαιοι στην αρχική ενδεκάδα πρέπει να θεωρούνται οι Καραναστάσης, Γεωργαντζιάς, Σιάτρας, Γρηγορίου, Κώστας Μάγγος, Θανάσης Μάγγος, Λάζαρος Μουρατίδης και Βασίλης Σκούπρας.
Από κει και πέρα , θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και ο Αλέκος Κουβελάς με τον Κώστα Σκούπρα, παίκτες που ήταν πολύ καλοί στο φιλικό με τα Τρίκαλα όπως και ο Ευθύμιος Αθανασούλης, ενώ συνεχώς βελτιώνεται και ο νεαρός επιθετικός, Χρήστος Αλεξίου.
Ο κ. Ζιώγας θα δει στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας σε τι κατάσταση βρίσκονται και οι νεοαποκτηθένετες Μάριος Κράββαρης, Μιχάλης Κουγιουμτζίδης, Ηρακλής Κλάζογλου με τον πρώτο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να παίξει στο αρχικό σχήμα.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ
Αύριο εν τω μεταξύ και ώρα 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Βιολογικού, ο Τύρναβος 2005 θα αγωνισθεί σε φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Λαρισαϊκού.
Σε αυτή την αναμέτρηση θα χρησιμοποιηθούν κυρίως παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, στα παιχνίδια και αναμένεται να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ο Μιχάλης Ζιώγας με τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο.
* Χθες οι παίκτες του Τυρνάβου είχαν ρεπό και σήμερα το απόγευμα θα επανέλθουν κανονικά στις προπονήσεις και θα μπεί στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον αγώνα με την Κόρινθο, στην πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass