ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ (6.30 μ.μ.)

Δυνατό φιλικό τεστ για τον Τύρναβο 2005

* Ο ΖΙΩΓΑΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΕΣ ΚΡΟΑΤΕΣ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2010 1:43 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:13
Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 6.30 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου, όπου ο Τύρναβος 2005 θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων.
Θα είναι ένα δυνατό φιλικό τεστ για τους Τυρναβίτες μπροστά στον κόσμο τους, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους σε κύπελλο Ελλάδος με την Κόρινθο (5/9) και πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής με την Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης (12/9).
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει -λογικά για ένα ημίχρονο- τους δυο νεοαποκτηθέντες Κροάτες παίκτες, τον Μίλος Μίσιτς και τον Τέο Κάρντουμ, που από την περασμένη Κυριακή συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Λογικά ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ θα προβάρει την ενδεκάδα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην Κόρινθο, για το πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδος, ενώ το μοναδικό πρόβλημα εντοπίζεται στον τραυματία γκολκίπερ Κώστα Γούπο, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.
Το ματς ενδέχεται να ξεκινήσει και ένα τέταρτο νωρίτερα, στην περίπτωση που η ζέστη δεν είναι αφόρητη και θα αποφασίσουν γι΄αυτό οι προπονητές των δυο ομάδων.
Τα Τρίκαλα που ανέβηκαν μετά από αγώνα μπαράζ πέρυσι στην Β΄Εθνική κατηγορία, διαθέτουν ένα αξιόλογο σύνολο και ασφαλώς η σημερινή αναμέτρηση προσφέρεται για να βγούνε χρήσιμα συμπεράσματα.
Μέχρι τώρα ο Τύρναβος έδωσε συνολικά επτά φιλικά παιχνίδια, όπου έφερε τα παρακάτω αποτελέσματα:
Ηρακλής Θ.-Τύρναβος 3-0 (στο Βόλο)
Νέοι ΑΕΛ –Τύρναβος 1-0
Τύρναβος-Τσαριτσάνη1-1 (στη Σαμαρίνα)
Τύρναβος-Αετός Σκύδρας 0-0 (στους Γόννους)
Αμπελωνιακός-Τύρναβος 0-2
Α.Ο.Καρδίτσας-Τύρναβος 0-1
Γιαννιτσά-Τύρναβος 1-3
Το σημερινό παιχνίδι είναι το όγδοο για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου και την ερχόμενη Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, πιθανόν να παίξει φιλικό με τον Λαρισαϊκό , σε μια αναμέτρηση όπου θα χρησιμοποιηθούν από την τεχνική ηγεσία οι «μικροί».
ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Σύμφωνα με τους ανθρώπους της τυρναβίτικης ομάδας, η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας κινείται σε ικανοποιητικό βαθμό και μέχρι τώρα έχουν δοθεί 500 περίπου διαρκείας, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί, καθώς ο κόσμος του Τυρνάβου θεωρείται βέβαιο ότι θα σταθεί αρωγός στην ομάδα και θα την στηρίξει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass