ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ ΣΤΗ «REGATTA»

Πάλευαν με τα κύματα για 14 ώρες

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ Η «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2010 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:12
 Έναν αγώνα 14 περίπου ωρών έδωσαν οι Λαρισαίοι ιστιοπλόοι με το σκάφος «ΑΙΑΣ» της ESCAPEWAY με κυβερνήτη τον Γιάννη Βαΐτση και πλήρωμα τους Γιάννη Βασβατέκη, Ρουτμίλα Καρακασίδου, Μακρή Βαγγέλη, Δώρα Καραγεώργου, Αγάπιο Αθαναηλίδη που συμμετέχουν στο διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα “Aegean Regatta 2010” που διεξάγεται στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Στην 3η ιστιοδρομία από τη Λήμνο στη Λέσβο όλα τα πληρώματα ταλαιπωρήθηκαν από τα διαστήματα άπνοιας που εμφανίστηκαν στην περιοχή και δυσκόλεψαν τον τερματισμό τους, ο οποίος έγινε υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού στον μαγευτικό Μόλυβο της Μυτιλήνης. Μετά το τέλος της 3ης ιστιοδρομίας ο «ΑΙΑΣ» βρίσκεται στην 7η θέση στην κατηγορία του (ORC CLUB) και 4ος στην κλάση του πραγματοποιώντας άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση. Χορηγός της προσπάθειάς τους αυτής είναι ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός "Ελευθερία".
Η επόμενη ιστιοδρομία που θα διεξαχθεί σήμερα είναι παράκτια (inshore, όρτσα-πρίμα) 12ν.μ. και θα διεξήχθη στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μήθυμνας. Το βράδυ της ίδιας ημέρας στην τελετή λήξης θα γίνουν οι απονομές και «η Ρεγκάτα του Αιγαίου» θα αποχαιρετήσει τους ιστιοπλόους που συμμετέχουν από όλη την Ελλάδα με την καθιερωμένη συναυλία κάτω από το κάστρο του Μόλυβου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass