ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ο Πηλαδάκης και η... 11άδα του

ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΑΤΑΚΤΟΥΣ» ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2010 3:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:12
Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού που δημιούργησαν οι εκατόν πενήντα περίπου φίλαθλοι που πήγαν χθες αυθόρμητα στο ξενοδοχείο «Imperial» έγινε η εκδήλωση της παρουσίασης των έντεκα νέων αποκτημάτων της ΑΕΛ, μια παρουσίαση που ήταν λιτή καθώς η φετινή απόφαση του προέδρου Κωστή Πηλαδάκη ήταν να δοθούν χρήματα μόνο για παίκτες και να περιορισθούν όλα τα άλλα έξοδα. Άλλωστε για φιέστες υπάρχει χρόνος αφού η ομάδα πετύχει τον φετινό της στόχο που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.
Η εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης ξεκίνησε με μια δεκάλεπτη ομιλία του προέδρου που έστειλε πολλά μηνύματα.
Χαρακτηριστικά τόνισε:
*«Κάνουμε σήμερα μια λιτή εκδήλωση χωρίς βίντεο γουόλ γιατί μέσα στην οικονομική κρίση αποφασίσαμε να μην κάνουμε φιέστες αλλά να δίνουμε χρήματα για αποκτήσεις παικτών. Φιέστα θα κάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος εφόσον πετύχουμε τους στόχους μας».
 * «Ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο Κώστα Κωνστάντο και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για το χρόνο που δαπάνησαν για να κάνουμε τις μεταγραφές που μας καταξιώνουν και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και τις ζηλεύουν και άλλες ομάδες με μεγαλύτερο προϋπολογισμό».
* «Για να πετύχει η ομάδα θα πρέπει οι παίκτες να είναι μεταξύ τους φίλοι και μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε ένα οικογενειακό κλίμα».
* «Στην ομάδα πλέον δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ. Από δω και πέρα δεν θα δεχθούμε κανέναν φίλαθλο που θα γίνει αιτία να τιμωρηθούμε με πρόστιμα. Φέτος δεν θέλω να υπάρχει καμία τιμωρία. Εγώ θα βρω τρόπο να απομακρύνω αυτούς τους φιλάθλους γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε καταδότες. Δεν θέλουμε στο γήπεδο αυτούς που επιφέρουν στην ομάδα πρόστιμα και φέτος θα είναι υψηλά της τάξης των 50.000 ή 100.000 ευρώ»
* «Η ομάδα χρειάζεται πίστωση χρόνου μέχρι να προσαρμοσθούν οι παίκτες και είμαι βέβαιος ότι θα δούμε πολύ καλό ποδόσφαιρο».
* «Για το γήπεδο όλοι οι συντελεστές πήγαν πολύ καλά και είμαστε στα χρονοδιαγράμματα παράδοσής τους».
* «Είτε είμαι εγώ εδώ σήμερα, είτε φύγω αύριο, πρέπει να σας γίνει συνείδηση. Δεν είναι προσωπικό θέμα του Πηλαδάκη. Ο Πηλαδάκης είναι ένας τρελός που σας αγάπησε. Πρέπει να στηρίξετε την ομάδα. Πρέπει η ΑΕΛ να έχει συνέχεια. Δεν είμαστε η ομάδα με τους μεγάλους χορηγούς, δεν είμαστε η ομάδα με τις τεράστιες επιχειρήσεις που τη στηρίζουν, όπως συμβαίνει σε άλλες περιοχές της χώρας. Η ΑΕΛ είναι η ομάδα του λαού. Μόνο εσείς μπορείτε να τη στηρίξετε, εσείς που κλείσατε τους δρόμους όταν χρειάστηκε. Αν αυτό δεν γίνει συνείδηση, η επόμενη μέρα θα περιορίζει αυτή την ομάδα. Η ΑΕΛ χρειάζεται στήριξη με κάθε τρόπο και από όλους. Από τις αρχές για παράδειγμα, γιατί δεν είναι απαραίτητη η στήριξη αυτή να μεταφράζεται σε χρήματα».
Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν θέλει να υπάρχουν γιουχαΐσματα με το πρώτο λάθος, να στηρίζονται οι παίκτες και όλοι να κρίνουν μετά το τέλος του αγώνα. Δεν πρέπει να μεταφέρουν την πίεση και το άγχος στους ποδοσφαιριστές.
Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των έντεκα νέων αποκτημάτων που ήταν οι: Ρέντζας (νούμερο φανέλας 14), Φαλάγγας (45), Βούζας (17), Καρανίκας (20), Μπαταβάνης (71), Ταυλαρίδης (5), Αμπάρης (40), Μακίνουα (82), Κανόμπιο (27), Ταλ (6) και Γκέρεμι (8). Ο τελευταίος γνώρισε πραγματική αποθέωση.
Εκτός των αποκτημάτων να θυμίσουμε ότι υπήρχε η συνέχιση της συνεργασίας με τον Κουζέν, οι ανανεώσεις των Μετίν, Νταμπίζα και η αγορά των δικαιωμάτων του Μπλάζεκ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο αντιπρόεδρος Κώστας Κωνστάντος, ο γενικός διευθυντής διοίκησης Γιάννης Τζήμας, ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Ερασ. ΑΕΛ κ.κ. Ανδρέας Λιόντος και Ζήσης Χελιδώνης, η υπεύθυνη μάρκετινγκ κ. Βασιλάκου και άλλοι.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass