ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΓΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Τη βοήθεια του Θεού ζήτησε ο Τύρναβος 2005

*ΒΑΣ. ΜΠΡΕΖΑΣ: «Πιστεύω ότι θα έχουμε μια αξιόλογη πορεία στην Γ΄ Εθνική»

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2010 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:12
Τη βοήθεια του Θεού ζήτησε χθες ο Τύρναβος 2005 ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέσθηκε πριν το ξεκίνημα της απογευματινής προπόνησης, στο δημοτικό στάδιο της πόλης.
Σε όλους, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες, υπήρχε συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη ότι η ομάδα θα κάνει υπερήφανους τους φίλους της στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και γενικά θα εκπροσωπήσει άξια το λαρισινό ποδόσφαιρο στην κατηγορία.
Το κλίμα εξάλλου είναι άριστο στο σωματείο και η χθεσινή σύσσωμη σχεδόν παρουσία του διοικητικού συμβουλίου στον αγιασμό, έδειξε την αρμονική συνεργασία που υπάρχει σε όλους τους τομείς.
Σε δηλώσεις δε που έκαναν ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας και ο πρόεδρος Βασίλης Μπρέζας, επισήμαναν τα εξής:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ: «Μετά και τον καθιερωμένο αγιασμό, με τη δύναμη του Θεού ελπίζω να είμαστε υγιείς πάνω από όλα και να έχουμε μια καλή χρονιά.
Πρωταρχικός μας στόχος και ως νεοφώτιστη ομάδα που είμαστε στην κατηγορία, είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Ολοκληρώνοντας το ρόστερ με την προσθήκη των δυο Κροατών παικτών, έχουμε ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο θα αγωνίζεται και θα είναι αντάξιο των προσδοκιών των φιλάθλων του Τυρνάβου.
Θέλω να πιστεύω ότι με σοβαρότητα και οργάνωση, θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και με τη βοήθεια του κόσμου που φέτος ελπίζω ότι θα είναι ακόμη περισσότερο κοντά μας και θα αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη μας, θα μας βοηθήσει για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΕΖΑΣ: «Πρώτα θέλω να ευχηθώ μια καλή χρονιά για την ομάδα μας, μακριά από τραυματισμούς και να είμαστε όλοι υγιείς.
Από πλευράς προετοιμασίας έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει και όσον αφορά στο έμψυχο υλικό, ενισχύθηκε πάρα πολύ η ομάδα, με σωστές κινήσεις και δεν αποκτήθηκαν παίκτες που δεν χρειάζονταν.
Πιστεύω και ευελπιστούμε ότι θα σταθούμε πολύ καλά στην κατηγορία και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να έχει ο Τύρναβος μια αξιόλογη πορεία και να ευχαριστηθεί ο κόσμος, τον οποίο θέλουμε πάλι να είναι κοντά μας»
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ, ΧΡ. ΚΙΤΣΙΔΗ ΚΑΙ Ν. ΜΑΛΑΚΟΥ
Στην τελετή έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και τον αγιασμό που τελέσθηκε από τον πατήρ Παναγιώτη, παρευρέθηκαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ και βουλευτής του νομού μας κ.Αστέριος Ροντούλης, από πλευράς δημοτικής αρχής ο δήμαρχος κ. Χρήστος Κιτσίδης και ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού κ. Κώστας Πατσίκας, ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου και δικηγόρος κ. Νίκος Μαλάκος, ο οποίος παρευρέθηκε επίσης στην τελετή του αγιασμού συνοδευμένος από το μέλος της δημοτικής του ομάδας κ. Αντώνη Λιάνο.
Σε δηλώσεις τους στην «Ε», επισήμαναν τα εξής:
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: «Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, η ποδοσφαιρική ομάδα του Τυρνάβου μας έκανε όλους υπερήφανους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναδεικνυόμενη σε καμάρι της πόλης.
Πιστεύω και ευελπιστώ η ίδια θριαμβευτική πορεία να διανυθεί και φέτος.
Τα εχέγγυα υπάρχουν. Η διοίκηση αποτελείται από εξαίρετους ανθρώπους, η προπονητική ομάδα είναι εμπειρότατη και οι παίκτες διψούν για διακρίσεις. Επιπροσθέτως, ο κόσμος του Τυρνάβου, οι φίλαθλοι, είναι βέβαιο ότι θα παράσχουν κάθε δυνατή συνδρομή και υποστήριξη.
Εύχομαι, λοιπόν, καλή πορεία και φέτος, με υγεία, σε όλους τους συντελεστές της ομάδας και φρονώ ότι η νέα «Καλλικράτειος» δημοτική αρχή, όποια και αν είναι, θα συντηρήσει και θα αναβαθμίσει έτι περαιτέρω τις υφιστάμενες αγωνιστικές υποδομές, επ’ ωφελεία του αθλήματος και της νεολαίας του νέου διευρυμένου δήμου».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΤΣΙΔΗΣ:«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο νέο ξεκίνημα της ομάδας της πόλης η οποία στην προηγούμενη περίοδο μας έδωσε πολλές συγκινήσεις και την ευχαριστούμε γι’ αυτό.
 Τα όνειρα εκπληρώθηκαν και η ομάδα του Τυρνάβου είναι πλέον στην Γ’ εθνική κατηγορία. Και στη νέα περίοδο προσωπικά και ως δημοτική αρχή στο σύνολό της θα είμαστε και φέτος κοντά στις εμπνευσμένες διοίκηση και τεχνική ηγεσία, καθώς και στους ποδοσφαιριστές ώστε στη νέα περίοδο να επιτευχθούν οι στόχοι τους.
Θα είμαστε και πάλι κοντά του ηθικά και υλικά».
Ν. ΜΑΛΑΚΟΣ: «Με την ευκαιρία της νέας αθλητικής χρονιάς της ομάδας του Τυρνάβου στη νέα κατηγορία, ευχόμαστε η νέα περίοδος να δώσει μόνο νίκες στην ομάδα μας. Και αυτή τη χρονιά είμαστε βέβαιοι ότι ο Τύρναβος θα είναι πρωταγωνιστής της κατηγορίας του. Όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας μας.
Θα παρακολουθούμε κάθε βήμα της επιτυχούς πορείας και νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι για τους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση που με αυταπάρνηση και μέσα από αντίξοες γραφειοκρατικές συνθήκες μας κάνουν υπερήφανους ανά το πανελλήνιο».
ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγώνας του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην Κόρινθο και τον Τύρναβο 2005 που επρόκειτο να διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, πιθανότατα θα αναβληθεί για την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς σε πολλά γήπεδα δεν δόθηκαν οι σχετικές άδειες για την διεξαγωγή επίσημων παιχνιδιών.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass