ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

Δυσκολίες για Γκέρεμι και Κανόμπιο

ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΧΟΛΙΑΣΕ: «ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Ο ΚΑΜΕΡΟΥΝΙΟΣ» ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΑΖΕΚ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2010 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:12
 Ο ενθουσιασμός στην ΑΕΛ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Ατρόμητο(6.15 μ.μ. Αλκαζάρ) έχει φθάσει στα ύψη μετά τη μεταγραφή του Γκέρεμι αλλά ο Καμερούνιος παίκτης δύσκολα θα είναι ετοιμοπόλεμος για το πρώτο παιχνίδι καθώς χρειάζεται ένα διάστημα προσαρμογής.
Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές καθώς παίκτης της ομάδας μας έλεγε ότι είναι παικταράς και με πολύ μυαλό.
Πάντως το μόνο πρόβλημα δεν είναι η συμμετοχή του Γκέρεμι αλλά και του Φαμπιάν Κανόμπιο που ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος και θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.
Στο μεταξύ μια μονομαχία Κολοβέτσιου-Μπλάζεκ είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο δεύτερος και να αποχωρήσει από την προπόνηση και σήμερα θα φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του και αν υπολογίζεται για το Σάββατο.
Από κει και πέρα ο Νταμπίζας δεν προπονήθηκε χθες λόγω θλάσης στο οπίσθιο μηριαίο ενώ ο Βενετίδης έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Σήμερα θα υπάρξει οικογενειακό διπλό και ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας θα δείξει τα πρώτα του πλάνα για την ομάδα ενώ αύριο έχει προπόνηση το πρωί.
ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΜΠΑΧΡΑΜΗ
Στις 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. στη Βέροια η ΑΕΛ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την τοπική ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ εθνική (ανέβηκε πέρυσι) για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Μπαχράμη.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Η ΑΕΛ θα παρουσιάσει τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα για την αγωνιστική περίοδο 2010-11 σε ειδική εκδήλωση/συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 26/8, στις 7 το απόγευμα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Larissa Imperial Classical Hotels και η εκδήλωση θα είναι λιτή σύμφωνα με επιθυμία του προέδρου Κωστή Πηλαδάκη.
Επίσης στις 12 το μεσημέρι την ίδια μέρα θα γίνει η συνέντευξη τύπου του τεχνικού Γιάννη Παπακώστα ενόψει του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο Αθηνών.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
Ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Super League, όσοι δημοσιογράφοι-εκπρόσωποι ΜΜΕ δεν κατέχουν ταυτότητα μέλους Ένωσης Συντακτών ή ΠΣΑΤ, παρακαλούνται να επικοινωνούν με το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ μέχρι την προηγούμενη Τετάρτη κάθε εντός έδρας αγώνα και να δηλώνουν τον όνομά τους, προκειμένου να αποκτούν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο μέσω λίστας που κοινοποιείται υποχρεωτικά στον ΠΣΑΤ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass