ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ Α1

Με «νέο αίμα» η ΕΑΛ, ίδιους στόχους...

* ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΚΑΛΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ. ΥΠΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ Η ΕΥΗ ΛΙΤΣΙΟΥ * Η ΕΣΘΟΝΗ ΠΟΥΡΙ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2010 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:12
 Με νέο «αίμα» θα εμφανιστεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΕΑΛ στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 που θα αρχίσει στις 16 Οκτωβρίου αλλά με ίδιους στόχους που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΕΑΛ σε συνεργασία με τους προπονητές Αποστόλη Οικονόμου και Βάιο Παναγιώτου αποφάσισαν να προωθήσουν νέες παίκτριες συνεχίζοντας την παράδοση να αναδεικνύει παίκτριες.
Στη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση που έγινε στο κλειστό της Νεάπολης την παράσταση έκλεψαν δύο «πρόσωπα» που ήταν παρόντα και μια απούσα.
Συγκεκριμένη το «τοτέμ» του Λαρισινού γυναικείου βόλεϊ η Ιωάννα Τρικάλη έγινε ο συνδετικός κρίκος παικτριών και διοίκησης μετά από είκοσι χρόνια προσφοράς στην ομάδα και η Εσονή Σαντέρ Πούρι(αδελφή του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ) που θα διεκδικήσει την παραμονή της στην ομάδα.
Όμως υπήρχε και μία απουσία αυτή της Εύης Λίτσιου που πληροφορίες θέλουν να είναι υπό παραχώρηση σε άλλη ομάδα ενώ δεν αποκλείεται να σταματήσει και το βόλεϊ.
Στις παριστάμενες παίκτριες μίλησε ο πρόεδρος της ΕΑΛ Σπύρος Μπαρμπούτης που για την 13η παρουσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΕΑΛ στην Α1 τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:    
«Εύχομαι η φετινή χρονιά - στην Α1 - ν’ αποτελέσει ένα εφαλτήριο για μια νέα ανοδική πορεία στην ιστορία των 24 χρόνων του τμήματος βόλεϊ γυναικών και των 42 χρόνων ζωής της ΕΑΛ. Και είμαι βέβαιο ότι έτσι θα συμβεί, αφού το δυναμικό του τμήματος - εσείς οι αθλήτριες - το πιστοποιεί.
Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε και ζούμε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία βιώνει η πατρίδα μας, που επηρεάζει τη ζωή όλων μας άρα και του ερασιτεχνικού αθλητισμού που υπηρετούμε - πιστεύω όμως, με τις δικές σας προσπάθειες και του προπονητή σας στο γήπεδο και αντίστοιχα τις προσπάθειες της διοίκησης του τμήματος οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν.
Στις μαθήτριες και φοιτήτριες εύχομαι καλή σχολική χρονιά και κάθε επιτυχία στις σπουδές τους. Στις αθλήτριες δε που ξεκίνησαν την επαγγελματική τους καριέρα, όπως και τη σταδιοδρομία τους στο δημόσιο, εύχομαι κάθε επιτυχία και είμαι βέβαιος γι’ αυτό, αφού πάντοτε οι αθλήτριες της ΕΑΛ, εκτός από τις αγωνιστικές τους επιτυχίες, διακρίνονται και για την επιτυχία τους στις σπουδές, πράγμα που μας κάνει όλους περήφανους στο Σύλλογο.
Θα μου επιτρέψετε εδώ ιδιαίτερα να αναφερθώ σε μια αθλήτρια της ΕΑΛ, η οποία δεν θα μετέχει φέτος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Μια αθλήτρια που προσέφερε για 20 συνεχή χρόνια! με συνέπεια και αφοσίωση και επιτυχία στις υπηρεσίες της στην ΕΑΛ.
Στην Ιωάννα Τρικάλη, μια αθλήτρια με το ήθος, την ποιότητα του χαρακτήρα της και τις αθλητικές της επιδόσεις αποτελεί λαμπρό παράδειγμα ανθρώπου, αθλήτριας και επιστήμονα.
Η Ιωάννα δε θ’ αποχωριστεί την ΕΑΛ που αγάπησε και υπηρέτησε, αλλά θα μετέχει στη διοίκηση του τμήματος, πράγμα που όλοι στην ΕΑΛ θεωρούμε πολύ σημαντικό. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα της θέση.
Η διοίκηση του τμήματος ακολουθεί και φέτος τη φιλοσοφία που θέτει ως στόχο η ομάδα να στηρίζεται στα δικά της κορίτσια, τις δικές της δυνάμεις, όμως τόσα χρόνια τα τμήματα υποδομής λειτουργούν ως «αιμοδότης» της γυναικείας ομάδας».
Στην πρώτη συγκέντρωση παρούσες ήταν οι: Τοσιούδη, Νούσια,Ζαφειρίου, Υφαντή, Τίκα, Κατσαρέ, Μπούσια, Τζουβίλη, Παπαστεργίου, Πουρί ενώ ήταν ακόμα οι έφοροι Γιώργος Φιτσούλας, Βασίλης Τίκας και η μάνατζερ της ομάδας Δήμητρα Τριανταφύλλου.
Ο προπονητής της ομάδας Αποστόλης Οικονόμου σε δηλώσεις του μας είπε: «Η ομάδα φέτος θα στηριχθεί σε πολλά νέα πρόσωπα σε ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται με διαφορετικό τρόπο και σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση για μας δεν έχει ενδιαφέρον ενώ στη δεύτερη φάση που θα μετέχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν από 7-12 στη βαθμολογία θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Στην πρώτη φάση θα προσπαθήσουμε να δώσουμε εμπειρίες σε νέα κορίτσια ενώ στη δεύτερη φάση θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την παραμονή. Μπορεί μέχρι τον Ιανουάριο να μην πάρουμε, πλην της Πουρί που είναι υπό δοκιμή καμία ξένη παίκτρια αφού μπορούμε στις 22 Ιανουαρίου να αποκτήσουμε όποια θέλουμε μέχρι τρεις τον αριθμό. Ο προγραμματισμός διευκολύνει και τα οικονομικά της ομάδας μια και η χώρα είναι σε περίοδο οικονομικής κρίσης και σίγουρα θα προσπαθήσει η διοίκηση για να βρει χορηγούς και διαφημιζόμενους».
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
 Στις 16 Οκτωβρίου θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών στο βόλεϊ, όπως αποφασίστηκε στην προχθεσινή σύσκεψη των εκπροσώπων της κατηγορίας στα γραφεία της ΕΟΠΕ. Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιανουαρίου 2011 και το πρωτάθλημα θα λήξει στις 17 Απριλίου 2011.
    Ακόμη, συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τους Κώστα Παπαδημητρίου (ΑΕΚ), Νίκο Χουντουμάδη (Ηρακλής Κηφισιάς) και Σπύρο Γριβέα (Ολυμπιακός), η οποία θα συμμετέχει στις αποφάσεις της ΕΟΠΕ σχετικά με το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.
    Η ολομέλεια της Α1 Γυναικών εισηγήθηκε να μπορούν τα σωματεία να αποκτήσουν ξένη αθλήτρια ή να αντικαταστήσουν ξένη αθλήτρια έως τη λήξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, στις 22 Ιανουαρίου 2011, και το αίτημα έγινε χθες δεκτό από το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass