ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Προσαρμογή πρωταθλήματος για τους «βυσσινί»

* ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΑΝΘΟΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ * ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΖΕΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2010 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:09
Η αγωνιστική εικόνα που είχε η ΑΕΛ στο προχθεσινό φιλικό αγώνα στο Αλκαζάρ εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου (0-2) δεν ήταν καλή και προβλημάτισε τους πέντε χιλιάδες περίπου Λαρισαίους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Αλκαζάρ αλλά όχι την τεχνική ηγεσία και τους υπεύθυνους της ομάδας.
Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας έχει εθισμό σε τέτοιες ήττες (και πέρυσι πριν την πρεμιέρα που έχασε ως προπονητής της Καβάλας με 2-0 εκτός έδρας από τη Δόξα Δράμας που έπαιζε στη Β’ εθνική) και αποφάσισε πλέον να βάλει από σήμερα τους «βυσσινί» σε ρυθμούς πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα βλέποντας ότι οι παίκτες δεν είχαν δυνάμεις για πίεση και σπριντ εξαιτίας των πολλών διπλών προπονήσεων αποφάσισε να κάνει μονές προπονήσεις ενώ σίγουρα πλέον έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα για το έμψυχο δυναμικό. Ο Ταλ έπαιξε με πρόβλημα στο προχθεσινό παιχνίδι ενώ ο Κανόμπιο όλοι γνωρίζουν ότι είναι έτοιμος ενώ θα πρέπει να υπογραμμίσουμε την έλλειψη του Βελάσκο ως δεξί μπακ.
Αυτό που μόνο δεν έχει ξεκαθάρισε είναι η θέση του σέντερ φορ που τη διεκδικεί ο Μακίνουα με τον Κουζέν. Ο τελευταίος είχε συνομιλία με τον Παπακώστα και του είπε ότι είναι απόλυτα έτοιμος καθώς έκανε προπονήσεις με τον Χαλ ενώ στο προηγούμενο αγώνα της ομάδας ήταν στον πάγκο των αναπληρωματικών.
Ο Κουζέν έρχεται σήμερα στην Ελλάδα (5 μ.μ.) από Αγγλία μέσω Βρυξελλών.
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ
Καλύτερη εικόνα αναμένεται να έχει η ομάδα στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει αύριο στις 6.30 μ.μ. με τα Γιάννενα (Β’ εθνική) ενώ θα υπάρξει άλλο ένα παιχνίδι στον Πυργετό (ομάδα περιφερειακού πρωταθλήματος) με την τοπική ομάδα την Κυριακή για όσους δεν αγωνισθούν ή έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τα Γιάννενα.
Χθες όσοι έπαιξαν με τον Ολυμπιακό Βόλου έκαναν χαλαρή προπόνηση ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά και πήραν μέρος και οι Σίμιτς, Βελάσκο, Βενετίδης που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.
Επίσης επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις που είχαν με την εθνική νέων και γυμνάστηκαν κανονικά οι νεαροί Μπαταβάνης, Σιατραβάνης και Λούγκος.
ΝΕΑΡΟΣ ΑΠΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Στο μεταξύ για να ολοκληρωθεί το φετινό μεταγραφικό έμψυχο δυναμικό θα χρειαστεί η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ καθώς μέχρι τώρα υπάρχουν μόνο οι Ιγγλέσιας, Ρομέου έδειξαν πολύ κουρασμένοι στο προχθεσινό φιλικό γιατί από κει και πέρα υπάρχουν οι νεαροί Βλασόπουλος και Γκαμπέτας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα νεαρό από τη Λίβερπουλ που είναι ο Νταμιέν Πλεσίς που έχει παίξει οκτώ επίσημα παιχνίδια με τους «κόκκινους διάβολους» σε επίσημες διοργανώσεις.
Ο Πλεσίς γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1988 και έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας ενώ στη Λίβερπουλ ανήκει από το 2007.
Στη λαρισινή ομάδα υποστηρίζουν ότι έχουν δύο ακόμα περιπτώσεις που εξετάζουν ενώ η απόκτηση του αμυντικού χαφ θα οριστικοποιηθεί τη Δευτέρα.
ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΤΟΥΑΜΑ
Έ, να (οικονομικό) πρόβλημα λιγότερο θα έχει ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης στη συνέχεια καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Τουάμα που είναι εκτός πλάνων θα μεταβεί στο Ισραήλ για να συζητήσει την ένταξή του στη Χάποελ Τελ Αβίβ και δεν αποκλείεται ένα μέρος του συμβολαίου του να το πληρωθεί από τη λαρισινή ομάδα.
ΣΤΑ «ΒΥΣΣΙΝΙ» Ο ΦΑΛΑΓΓΑΣ
Ο Μάνθος Φαλάγγας όπως γράψαμε από την Κυριακή 15 Αυγούστου ικανοποίησε στις δοκιμές τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη λαρισινή ομάδα. Ο παίκτης υποδείχθηκε από τον πρώην σέντερ φορ της λαρισινής ομάδας Θωμά Κυπαρίσση.
Η απόκτηση του Φαλάγγα έγινε γνωστή με την παρακάτω ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και στο πλαίσιο αυτό απέκτησε τον Μάνθο Φαλάγγα, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 5 χρόνων. Ο 18χρονος επιθετικός προέρχεται από την Καρδίτσα και θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος. Γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1992 στον Παλαμά και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με τα χρώματα της οποίας κατέγραψε 6 επίσημες συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής».
ΜΑΧΗ ΜΑΝΑΤΖΕΡ
Μάχη μάνατζερ για τα δικαιώματα του Φατί που πάει για τον Άρη ξέσπασε . Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος που έφερε τον παίκτη στην ΑΕΛ Χρήστο Γάτσης (ο οποίος είναι ο ίδιος που πήγε και έκλεισε την μεταγραφή του Κουζέν στην Αγγλία ) απειλεί με νομικές κυρώσεις τον παίκτη(αλήθεια τη δήλωση ο Φατί την είχε κάνει στον Γάτση που έλεγε ότι θέλει να μείνει στη Ρόμα;) γιατί αυτός έχει τα δικαιώματά του. Αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας που συνεργάζεται τα εξής:
«Η LYD Sports Management σε συνεργασία με τον Χρήστο Γάτση, C.E.O. της Target Sport διαπραγματεύθηκε την υπογραφή συμβόλαιου του Ricardo Faty με την ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισας, με τη σύμφωνη γνώμη της Ρόμα. Ο παίκτης δεν δέχτηκε την πρόταση, δηλώνοντας ότι θα προτιμούσε να παραμείνει στη Ρόμα. Μείναμε έκπληκτοι όταν ακούσαμε ότι υπογράφει ή έχει υπογράψει με την ομάδα του Άρη στην Ελλάδα. Θα επιδιώξουμε να κινηθούμε νομικά κατά του κ. Faty για την παραβίαση του συμβολαίου του. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα του Άρη δεν είχε επίγνωση της κατάστασης και γι' αυτό προχώρησε σε διαπραγματεύσεις».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass