Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

Ο Παπακώστας επιμένει για τον Κουζέν...

* ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2010 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:08
Συνήθως τη μέρα των γενεθλίων του κάποιος παίρνει δώρα, αλλά ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ., Κωστής Πηλαδάκης. που θα αρχίσει να διανύει το 45ο έτος της ηλικίας του από σήμερα, θα δώσει πιθανότατα δώρο στους οπαδούς της Α.Ε.Λ. έναν ακόμα επιθετικό παίκτη, που κανένας δεν γνωρίζει ποιος είναι, πλην ότι αναφερόμαστε για σέντερ φορ με τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις. Πολλά μπορούν να ειπωθούν, καθώς υπάρχει ο Ζαλαγέτα (ήταν διακαής πόθος τον Ιούλιο), ο Κουζέν (έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει πολύ καλά την Α.Ε.Λ. και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια), ο Κάρλος Μπουένο που άρεσε στον Παπακώστα όταν τον είδε στην Ισπανία με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά δεν παίζει μέσα στη μεγάλη περιοχή ή είναι καινούργιος από αυτούς που έχουν προταθεί.
Πάντως, αν ρωτούσε κάποιος τον Παπακώστα ποιον από τους τρεις θα ήθελε να αποκτήσει η Α.Ε.Λ., το βέβαιο είναι ότι αυτόν που θα επιθυμούσε ο τεχνικός της ομάδας είναι ο Κουζέν, ένας παίκτης που τον ξέρει η Α.Ε.Λ., αλλά και αυτός ξέρει πολύ καλά την ομάδα και όλους σχεδόν τους πρώην (ίσως και νυν) συμπαίκτες του. Ο διεθνής με την Εθνική Γκαμπόν, ποδοσφαιριστής που ανήκει στη Χαλ, αυτή τη στιγμή είναι χωρίς αμφιβολία η πρώτη επιλογή του προπονητή για τον φορ περιοχής και δεν αποκλείεται οι πιέσεις που ασκεί προς τον κ. Πηλαδάκη να έχουν ευτυχή κατάληξη, εκτός αν έχει βρεθεί άλλη λύση.
Στην Α.Ε.Λ. δεν θέλουν να διαρρεύσει τίποτα για τις συζητήσεις με τους παίκτες και ο λόγος είναι ότι μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Φατί φοβούνται μην δημιουργηθεί μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα για στόχους που χάνονται ενώ μέχρι τώρα η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας κρίνεται πετυχημένη (Κανόμπιο, Ταλ, Αμπάρης, Ταυλαρίδης, Μακίνουα) και χωρίς να ξεχνάμε τα 500.000 ευρώ που δόθηκαν για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μπλάζεκ ή τις ανανεώσεις των Νταμπίζα και Μετίν.
Σήμερα αυτό που εύχεται ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης, αλλά και όλοι οι Λαρισαίοι, φίλαθλοι είναι να τελεσφορήσουν οι συζητήσεις και να ολοκληρωθεί η απόκτηση του σέντερ φορ περιοχής, ενώ θα ακολουθήσει η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απασχολούν τον προπονητή Γιάννη Παπακώστα, τους έχει προτείνει στη διοίκηση και αυτή κάνει τις επαφές.
ΝΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΧΡΑΜΗ
Απόλυτα θετική είναι η Α.Ε.Λ. στη συμμετοχή της σε τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Μπαχράμη, όπου θα αγωνιστούν ακόμα η Καλαμάτα, η Βέροια και ο Ηρακλής.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass