ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Πελασγιώτιδα: Για την ιστορία της με αρωγό τα νέα παιδιά

* ΤΖΟΥΡΤΖΟΥΚΛΗΣ: «ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ * ΣΑΛΙΑΜΠΟΥΧΟΣ: «ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩ ΤΑΛΕΝΤΩΝ»

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2010 18:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:08
Σε μία από τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού η ομάδα της Πελασγιώτιδας συνέχισε με τη δική της… δροσιά την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Με νέα παιδιά κατά κύριο λόγο που έχουν απλά όρεξη για καλό ποδόσφαιρο και μια καλή αγωνιστική πορεία για το όνομα και την ιστορία της ομάδας. Για όλους πρώτο μέλημα είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και από εκεί και στο εξής όσο το δυνατόν καλύτερα.
Στην προπόνηση παρευρέθηκε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Σαλιαμπούχος όπου μίλησε για την ομάδα τις Πελασγιώτιδας και για τη νέα χρονιά. « Στόχοι μας είναι αρχικά η παραμονή, το καλό ποδόσφαιρο και φυσικά τα νέα παιδιά. Είναι τρίπτυχο επιτυχίας για εμάς και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε». Φυσικά σχολίασε και την ανταγωνιστικότητα του νέου πρωταθλήματος. «Αυτό κανείς δεν μπορεί να το κρίνει, έχουν αλλάξει οι ομάδες. Ομάδες που ανέβηκαν έχουν ενισχυθεί αρκετά ενώ άλλες έχουν αποδυναμωθεί γιατί έφυγαν παίκτες. Θα είναι πάντως ένα καλό πρωτάθλημα, βέβαια πάνω από όλα για μας προέχει το καλό ποδόσφαιρο. Οι ευκαιρίες στα νέα παιδιά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ισούνται με την ανάδειξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Όσο για την ομάδα μας ας μη ξεχνάμε ότι είναι μία ιστορική ομάδα και πάντα δουλεύει κατά κύριο λόγο με τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Πάντα στόχος μας θα είναι οι μικροί να προωθούνται στη μεγάλη ομάδα και από εκεί και πέρα με το ταλέντο τους να αναδειχθούν πιο πάνω».
Την προπόνηση πραγματοποιούν φυσικά ο προπονητής της ομάδας Κώστας Τζουρτζουκλής και ο γυμναστής Θεόδωρος Μπαλωτής. Ο Κ. Τζουρτζουκλής μίλησε και αυτός για τη νέα χρονιά και τους στόχους.«Οι στόχοι μας είναι μία εύκολη παραμονή. Ακούγεται εύκολο αλλά είναι πιο δύσκολο και αυτό οφείλεται στο ότι έχουμε νέα παιδιά μικρής ηλικίας που υστερούν συγκριτικά σε εμπειρίες απέναντι άλλων ομάδων, αλλά έχουμε ενθουσιασμό όρεξη για διάκριση και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Τώρα για το πρωτάθλημα σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες μεταβάλλονται από χρόνο σε χρόνο. Σε άλλες γίνονται προσθήκες 2-3 παικτών με εμπειρίες και γίνονται πρωταγωνίστριες και από κάποιες άλλες φεύγουν παίκτες και χάνουν κατηγορία. Άρα σε αυτές τις κατηγορίες δεν είναι λογικό να πεις από την αρχή πάω για πρωτάθλημα». Τέλος, μίλησε για τη φιλοσοφία και κυρίως για τους νέους παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα. «Φιλοσοφία μας είναι η ανάδειξη νέων παιδιών σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Φυσικά υπάρχουν και κάποια παιδιά μεγαλύτερα σε ηλικία με εμπειρία που αγαπούν το ποδόσφαιρο και την ομάδα και στηρίζουν τα νέα παιδιά για να εκπληρώσουν τους στόχους τους».
Όσο για το φετινό ρόστερ παρέμεινε το ίδιο με προσθήκες από τα τμήματα υποδομής. Επέστρεψε για να παίξει με τη φανέλα της «Πέλα» ο Βασίλης Μιχαήλ, ενώ φέτος δεν θα αγωνίζονται με την ομάδα Χρήστος Φλέγγας   και ο Σωτήρης Τσιλούλης που θα αγωνίζονται στην ΑΕΛ. Άλλωστε αυτή είναι και η φιλοσοφία της ομάδας. Η Πελασγιώτιδα θα συμμετέχει στο τουρνουά «Δ. Κουκουλίτσιος - Δ. Μουσιάρης»
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ
Γ. Μητσόπουλος: Εύχομαι υγεία σε όλους χωρίς τραυματισμούς. Εκτός από μια καλή πορεία πρέπει να βοηθήσουμε και τα νέα παιδιά για να μπουν σιγά-σιγά στο κλίμα και κάποιοι που έχουν προσδοκίες να κάνουν πραγματικότητα
Αλεξ. Λαζαρίδης: Ξεκινάει μια καινούργια χρονιά ελπίζουμε πρώτα από όλα να μην έχουμε τραυματισμούς. Η ομάδα μας είναι αρκετά νεανική, επέστρεψαν και κάποιοι παίκτες που θα δώσουν λύσεις, πιστεύω πως θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά με κυριότερο στόχο να ευχαριστιόμαστε το κάθε παιχνίδι .
Θ. Γεωργίου: Για τη νέα σεζόν στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Φυσικά και θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι και γιατί όχι αν μπορούμε να ανέβουμε και κατηγορία.
Αθαν. Νικόπουλος: Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία σε όλους χωρίς τραυματισμούς. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ό,τι προκύψει από εκεί και πέρα. Θα κυνηγήσουμε το καλύτερο και αν μπορούμε και την άνοδο μας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass