Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΡΟΜΑ

Τέλος το σίριαλ Φατί

* ΜΕ ΕΓΚΩΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Λ.

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2010 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:08
Το σίριαλ της απόκτησης του 24χρονου αμυντικού Ρικάρντο Φατί της Ρόμα έφθασε στο τέλος του καθώς ο παίκτης χθες ανακοίνωσε στους ανθρώπους της Α.Ε.Λ. που τον διεκδικούσαν ότι αποφάσισε να παραμείνει στην ιταλική ομάδα.
Ο Φατί ήρθε στην Α.Ε.Λ. είδε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ομάδας, μίλησε με τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα αλλά τελικά αποφάσισε να μην έρθει στην Ελλάδα παρά την πρόταση που του έκαναν οι «βυσσινί». Πιστεύει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα τον βοηθήσει στην καριέρα του όπως θα γινόταν αν είχε πρόταση από Ισπανία ή Γαλλία που ήθελε να αγωνιστεί.
Μάλιστα μέσω του Έλληνα εκπροσώπου έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ύστερα από πολύωρες συζητήσεις με την οικογένειά μου πήρα την πολύ δύσκολη απόφαση να παραμείνω στη Ρόμα. Από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισε η ΠΑΕ Λάρισα συνειδητοποίησα τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό της καθώς με πολύ άμεσες και συντονισμένες κινήσεις βρήκαν τη λύση να με αποκτήσουν από τη Ρόμα και ταυτόχρονα μου έδωσαν να καταλάβω τους μεγάλους στόχους που έχουν θέσει για την επόμενη πενταετία.
 Έμεινα απόλυτα ενθουσιασμένος από την οργάνωση της ομάδας, το νέο της γήπεδο, τη δυναμική της αλλά και με την πόλη.
Αποφάσισα να παραμείνω στην Ρόμα, ώστε να αγωνιστώ για τη σεζόν 2010-2011 στο καμπιονάτο, καθώς η προτεραιότητά μου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της καριέρας μου και σύμφωνα με την ηλικία μου είναι να αγωνιστώ σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου.
Ευελπιστώ στο μέλλον οι δρόμοι μας να συναντηθούν με την Π.Α.Ε. Λάρισα και να αγωνιστώ κάποια στιγμή με τα χρώματά της. Είμαι σίγουρος ότι με το νέο ιδιόκτητο γήπεδό της θα καθιερωθεί και θα ισχυροποιήσει τη θέση της στα μεγάλα Ευρωπαϊκά Clubs.
Αν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αποφάσιζα να φύγω από την Ιταλία, να μην αγωνιστώ στα πρωταθλήματα της Γαλλίας, Γερμανίας, Αγγλίας και Ισπανίας και είχα ως στόχο να αγωνιστώ στην Ελλάδα, θα επέλεγα την Π.Α.Ε. Λάρισα.
Σέβομαι απεριόριστα την πρόταση και την προοπτική συνεργασίας που μου προσέφερε η Α.Ε.Λ. Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση μέχρι στιγμής στην καριέρα μου. Ευχαριστώ πολύ την Π.Α.Ε. Λάρισα, τον πρόεδρό της Κωνσταντίνο Πηλαδάκη και τους ανθρώπους της».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass