ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σκοτώθηκε ο Παν. Μπαχράμης

* Θλίψη στον κόσμο της Α.Ε.Λ.

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2010 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:08
Τραγικό θάνατο βρήκε, χθες το απόγευμα, ο 34χρονος Καλαματιανός ποδοσφαιριστής πρώην παίκτης της ΑΕΛ (στέλεχος της ομάδας κυπέλλου το 2007 και μέλος αυτής που αγωνίσθηκε στο Γιουρόπα Λογκ την περίοδο 2007-2008) Παναγιώτης Μπαχράμης, παντρεμένος και πατέρας δυο κοριτσιών, όταν, κάνοντας ψαροντούφεκο στην Κυπαρισσία με τους φίλους του, Νίκο Κακαλέτρη (γυμναστής στην ομάδα της Καλαμάτας) και Παναγιώτη Αλεξόπουλο (διαιτολόγος), χτυπήθηκε από ταχύπλοο σκάφος, νηολογίου Ελευσίνας, το οποίο τον ακρωτηρίασε στο άνω και κάτω άκρο.
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ με την οποία αγωνίσθηκε για τέσσερα χρόνια (μάλιστα κάποιοι μιλούσαν για τον οπαδό Μπαχράμη αφού ακόμα και όταν έφυγε από την ομάδα λόγω της αγάπης του προς αυτήν ερχόταν και έβλεπε παιχνίδια στο Αλκαζάρ αλλά πολλές φορές ήταν και εκτός έδρας), διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο οδηγός του ταχύπλοου, κάτοικος Αθηνών, συνελήφθη και κρατείται στο Λιμενικό Σταθμό Κυπαρισσίας.
Ο Παναγιώτης Μπαχράμης γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 12 Μαρτίου 1976. Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον τοπικό Απόλλωνα με τον οποίο αγωνίστηκε στη Δ΄ Εθνική, έγινε γνωστός και κλήθηκε στην Εθνική Νέων. Το 1994 πήρε μεταγραφή στον κορυφαίο σύλλογο της πόλης, τον Π.Σ. Καλαμάτα. Με την Καλαμάτα αγωνίστηκε επτά περιόδους ως το 2001, αρχικά στη Β΄ Εθνική κι έπειτα στην Α΄ Εθνική.
Παράλληλα ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων, η οποία προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1997. Μάλιστα στις 10/1/1996 σκόραρε σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό το τρίτο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας (σκορ: 4-2). Όμως, ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στην τελική φάση, όπου η Εθνική έφτασε ως τον τελικό. Ήταν η φουρνιά των Νικοπολίδη, Καραγκούνη, Μπασινά, Φύσσα, Χαριστέα, που με την Εθνική Ανδρών κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το 2004!
Ο τραυματισμός του είχε ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, με την οποία είχε σχεδόν συμφωνήσει. Συνέχισε στην Καλαμάτα ως το 2001, οπότε μεταγράφηκε στον Ηρακλή Θ., στον οποίο αγωνίστηκε ως το 2004. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Λάρισα, με την οποία το 2007 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και το 2007-08 αγωνίστηκε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Το 2008-09 μεταγράφηκε στη Βέροια. Η μεταγραφή του κόστισε 80.000 ευρώ και ήταν από τις δέκα ακριβότερες της Β’ Εθνικής για το 2008. Αν και η ομάδα υποβιβάστηκε παρέμεινε στη βασίλισσα του Βορρά βοηθώντας την να επανέλθει στη Β΄ Εθνική. Στο τέλος της σεζόν 2009-10 έμεινε ελεύθερος.
Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΛ
2004-05 Α.Ε. Λάρισα 21 (Β εθνική) + 3 (Κύπελλο) 4 (Γκολ)
2005-06 Α.Ε. Λάρισα 26 (Α εθνική) + 4 (Κύπελλο) 3 (Γκολ)
2006-07 Α.Ε. Λάρισα 6 (Α εθνική) + 0 (Κύπελλο) + 1 (Ευρώπη) 
2007-08 Α.Ε. Λάρισα 11 (Α εθνική) + 2 (Κύπελλο) +1 (Σούπερ Καπ) + 2 (Ευρώπη)
 
ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ Α.Ε.Λ.
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. για τον θάνατο του Παναγιώτη Μπαχράμη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η οικογένεια της Α.Ε.Λ. θρηνεί από σήμερα για τον αδόκητο χαμό του Παναγιώτη Μπαχράμη.
Ο εκλιπών υπήρξε ένα από τα πλέον ξεχωριστά μέλη της ομάδας μας αφήνοντας το δικό του στίγμα στη σύγχρονη ιστορία της, ως ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσφορά και καθοριστικό ρόλο στις σύγχρονες επιτυχίες της: Από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2007, τη σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία της ίδιας χρονιάς και την εκ νέου καταξίωση της ομάδας μας στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Παναγιώτης Μπαχράμης υπήρξε ποδοσφαιριστής με σπάνια ποιότητα, μα πάνω απ’ όλα άνθρωπος με σπάνιο ήθος, που κόσμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά και ειδικότερο το λαρισινό την τετραετία (2004-08), κατά την οποία τίμησε αγωνιζόμενος τη βυσσινί φανέλα.
Με βαθύτατη οδύνη, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και στελέχη της Π.Α.Ε., διαβιβάζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του και με συγκίνηση του απευθύνουν το «τελευταίο αντίο», δηλώνοντας πως θα μείνει για πάντα ζωντανός στην καρδιά και τη μνήμη όλων μας».
 
Πηλαδάκης: «Κύριος...»
Πληροφορηθείς την είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Μπαχράμη, ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ., Κωστής Πηλαδάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Μας λυπεί όλους η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Μπαχράμη και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο έφυγε από τη ζωή. Ήταν από τους κυρίους με κάπα κεφαλαίο που συνάντησα στο ποδόσφαιρο. Τέτοιοι χαρακτήρες αποτελούν φωτεινά παραδείγματα και είναι άδικο να φεύγουν έτσι από τη ζωή».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass