ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Με φόντο τη Βασιλίτσα και τον Σμόλικα

* ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ (17.30)

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2010 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:03
Ξεκίνησε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στους Φιλιππαίους Γρεβενών, το απόγευμα του Σαββάτου, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Στο ορεινό (υψόμετρο 1.250 μ.) ξενοδοχειακό συγκρότημα «Λεωνίδας» και κάτω από ιδανικές συνθήκες η ομάδα της Τσαριτσάνης, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Καλτέκη, πραγματοποιεί καθημερινά τρεις προπονήσεις στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με φόντο τη Βασιλίτσα και τις κορυφές του όρους Σμόλικα. Στους χρόνους ανάπαυλας ανάμεσα στις εντατικές προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές χαλαρώνουν απολαμβάνοντας τις ανέσεις του ξενοδοχείου (μπάνιο στην πισίνα, σάουνα, ταβλάκι , TV κ.λπ.). Ο προπονητής ζήτησε από τους παίκτες, από την πρώτη κιόλας προπόνηση, σοβαρότητα, πειθαρχία και υπεύθυνη δουλειά, οι δε ποδοσφαιριστές έχοντας εξασφαλισμένα τα της διοικητικής μέριμνας, ασχολούνται απερίσπαστοι με το έργο τους, το οποίο και απολαμβάνουν.
Από χθες εντάχθηκε στην αποστολή και το νέο απόκτημα της ομάδος, ο έμπειρος αμυντικός ποδοσφαιριστής Θωμάς Κουτρούλιας, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Ιεράπετρα, καθώς επίσης ενσωματώθηκε και ο δεύτερος γυμναστής της ομάδας Θόδωρος Καραγιάννης.
ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ
Σήμερα, εν τω μεταξύ, και ώρα 17.30 στη Σαμαρίνα, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα δώσει το πρώτο του φιλικό για τη φετινή περίοδο, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Τυρνάβου 2005.
Ο τεχνικός, Γιώργος Καλτέκης, θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του και θα βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass