ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

Ανεμος αλλαγής στη Δήμητρα Γιάννουλης

* Δ. ΧΥΤΑΣ: «ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 5ΑΔΑ» * Τ. ΚΟΥΡΟΥΤΣΑΛΗΣ: ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΗΘΟΣ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2010 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:00
 Για τη Δήμητρα Γιάννουλης η φετινή χρονιά ουσιαστικά αποτελεί μια μεταβατική περίοδο αφού οι αλλαγές που σημειώθηκαν τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο ήταν σημαντικές. Πρόκειται με άλλα λόγια για αλλαγές που θα σηματοδοτήσουν την πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας στο οποίο οι «πράσινοι» καλούνται να συνεχίσουν την παράδοση που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.
Αέρας αλλαγής λοιπόν στη Δήμητρα Γιάννουλης η οποία ξεκίνησε με αισιοδοξία την προετοιμασία της με στόχο τις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
«Ξεκινάει μια δύσκολη χρονιά, η δυσκολότερη ίσως τα τελευταία απ’ ό,τι θυμάμαι χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είναι μια μεταβατική, θα έλεγα ταυτόχρονα, χρονιά καθώς όλες οι ομάδες όπως κι εμείς προβληματιζόμαστε με τα οικονομικά μας, γι’ αυτό και φέτος δώσαμε περισσότερη βαρύτητα-όπως και οι περισσότερες πιστεύω ομάδες- στα τμήματα υποδομής» δήλωσε ο πρόεδρος της Δήμητρας Γιάννουλης, Δημήτρη Χύτας, σκιαγραφώντας με τα παραπάνω λόγια το προφίλ της ομάδας και πρόσθεσε:
«Δηλαδή στόχος μας είναι φέτος να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία γιατί η ομάδα έχει τις ποδοσφαιρικές προσωπικότητες βοηθώντας παράλληλα κάποια παιδιά μέσα από τη συμμετοχή τους στα παιχνίδια της ομάδας.
Σε ό,τι αφορά στο φετινό πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών καθώς δεν βλέπω καμιά ομάδα από τις μεταγραφές να ξεχωρίσει. Πιστεύω ότι θα είμαστε μέσα στην 5άδα και εύχομαι μετά από χρόνια να δούμε πράγματι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θα είναι καλό για τις ομάδες και για τους παράγοντες αλλά και για τον κόσμο γιατί θα διατηρηθεί το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος» κατέληξε ο πρόεδρος του συλλόγου.
Στον πάγκο των «πρασίνων» θα συνεχίσει να βρίσκεται ο τεχνικός Τάσος Κουρούτσαλης ο οποίος θα προσπαθήσει να συνδέσει με τον πιο πετυχημένο τρόπο την περσινή με τη φετινή χρονιά.
«Εύχομαι να διεξαχθεί ένα όμορφο πρωτάθλημα και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Η φετινή Δήμητρα θα συνεχίσει την πορεία που έκανε πέρσι και θα δημιουργήσει μια νεανική ομάδα με στόχο να παρουσιάσει κάτι καλό. Δηλαδή μια ομάδα ανταγωνιστική με ήθος. Νομίζω ότι είναι ένας εύκολος στόχος γιατί οι βάσεις μπήκαν από την προηγούμενη χρονιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κουρούτσαλης, ο οποίος αναφερόμενος στο φετινό πρωτάθλημα επισήμανε τα εξής:
«Η ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα έχει σταθερότητα θα πρωταγωνιστήσει. Φαβορί πάντως δεν βλέπω μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει ομάδα που να ξεχώρισε μέχρι τώρα στο μεταγραφικό σκηνικό. Πιστεύω ότι θα είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα και θα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών γιατί οι ομάδες σχεδόν θα είναι ισοδύναμες» κατέληξε ο τεχνικός της Δήμητρας Γιάννουλης.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές της Δήμητρας Γιάννουλης δήλωσαν τα εξής:
Αγγ. Αγγελακόπουλος: «Ελπίζω όλα να πάνε καλά και πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία και να είμαστε γεροί όχι μόνο εμείς αλλά και τα παιδιά από τις άλλες ομάδες. Δεν βλέπω να υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων και προσωπικά το κίνητρό μου είναι να αποδεικνύω πάντα ότι βρίσκομαι σε καλό επίπεδο. Εύχομαι η ομάδα να συνεχίζει να πραγματοποιεί αξιοπρεπείς εμφανίσεις στη μεγάλη τοπική κατηγορία και να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές. Εύχομαι τέλος ο κόσμος να γυρίσει στο γήπεδο γιατί είναι κρίμα σ’ αυτήν την κατηγορία και ειδικά στη Γιάννουλη να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Εμείς τον διώξαμε κι εμείς θα τον φέρουμε πίσω».
Χρ. Χατζηλιάδης: «Φέτος έχει γίνει μια ανανέωση στην ομάδα, έχουν φύγει πολλοί ποδοσφαιριστές από τον κορμό και ήρθαν καινούργια πρόσωπα. Ο στόχος είναι η άνετη παραμονή και το καλό ποδόσφαιρο».
Αν. Παπακωνσταντίνου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σ’ αυτήν την ομάδα και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλα τα παιδιά να είναι υγιή να προσπαθήσουμε για το καλύτερο γι’ αυτήν την ομάδα. Πάντα θα είναι δύσκολα σ’ αυτό το πρωτάθλημα αλλά ευελπιστούμε να πάμε καλά».
Ε. Βιδιαδάκης: «Ξεκινάμε με θετικές σκέψεις. Είμαι ευχαριστημένος από τη νέα μου ομάδα γιατί απ’ ό,τι βλέπω υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά που δημιουργούν ένα κράμα μαζί με τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Έχω ακούσει ότι το πρωτάθλημα είναι δυνατό και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά για την ομάδα μας. Ελπίζω να διατηρηθεί το καλό κλίμα, να μην υπάρχουν τραυματισμοί και να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου όσο μπορώ».
Γ. Παναγιωτόπουλος: «Οι στόχοι, παρά τις όποιες αλλαγές έγιναν στο έμψυχο δυναμικό, παραμένουν υψηλοί για τη Δήμητρα Γιάννουλης. Η ομάδα είναι χρόνια σ’ αυτήν την κατηγορία και θα προσπαθήσουμε και φέτος να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ. Ακούγονται πολλά πράγματα φέτος κυρίως ως προς τα οικονομικά των σωματείων και περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με τις ομάδες».
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Αποκτήθηκαν: Αϊβαζίδης, Βιδιαδάκης, Καλεώδης, Μπαρούτας Θ., Παπαδημητρίου, Θώμος, Σακελλαρίου, Γκομοσίδης, Παπακωνσταντίνου, Τσάκε, Πάσιος.
Αποχώρησαν: Δαλακώνης, Μανάκας, Σαΐτης, Παρτάλας, Γιάννης, Καρασίμος, Λάτσιος, Ευσταθιάδης, Τάχος.
Προωθήθηκαν: Μπουχλαριώτης, Μάγγος, Μπαρούτας Ν., Τέλιος.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
12/8/2010: Δήμητρα Γιάνν.-Φαλανιακός
17/8/2010: Μελιβοία-Δήμητρα Γιάνν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass