ΣΤΙΣ 5 Μ.Μ. ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Αποκαλυπτήρια σήμερα για τη ΑΕΛ

ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2010 21:39 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:59
Τα αποκαλυπτήρια της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνουν σήμερα στις 5 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου με αντίπαλο την Καβάλα σ’ ένα παιχνίδι που ο τεχνικό της ομάδας Γιάννης Πακώστας θα δείξει τα πρώτα δείγματα τακτικής που σκέφτεται να ακολουθήσει η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά παράλληλα θα δει και το βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών.
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει και από νέα πρόσωπα όσοι Λαρισαίοι φίλαθλοι πάνε στο Καρπενήσι θα δούνε τον τερματοφύλκα Γιώργο Αμπάρη , τον Στάθη Ταυλαρίδη αλα και ορισμένους νεαρούς που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο όπως το Βούζα, τον Καρανίκα, τον Μπαταβάνη και τον Ρέντζα. Δεν αποκλείεται να αγωνισθούν και ο Τσιλούλης με το Γκαμπέτα.
Πρόθεση όπως πληροφορηθήκαμε του τεχνικού Γιάννη η Παπακώστα είναι να τους χρησιμοποιήσει όλους πλην του Μακίνουα που δεν έχει υψηλό βαθμό ετοιμότητας.
Χθες έγιναν δύο προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου χωρίς προβλήματα. Η ΑΕΛ άλλαξε χώρο προπόνησης αφού το γήπεδο του ξενοδοχείου ήταν σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας της επιβάρυνσης από τις τέσσερις προπονήσεις που γινόταν καθημερινά από ΑΕΛ και Ατρόμητο Αθηνών.
Σήμερα μετά το φιλικό η αποστολή της ΑΕΛ θα επιστρέψει στη Λάρισα.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Στο μεταγραφικό τομέα ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης συνεχίζει την διαπραγματεύσεις με τον Λατινοαμερικάνο σέντερ φορ και οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές και οι δύο πλευρές έχουν μία σημαντική οικονομική διαφορά ενώ ο παίκτης ζήτησε προθεσμία για να εξετάσει την περίπτωση. Είναι από τις μεταγραφές που ολοκληρώνονται δύσκολα και τέτοιες γίνονται σήριαλ αφού ο παίκτης θέλει να περιμένει πρόταση και από άλλη ομάδα.
Χθες διέρρευσε ότι ο Κουζέν προσπάθησε να προσεγγίσει την ΑΕΛ αλλά σε καμία περίπτωση ο Πηλαδάκης δεν είναι διατεθειμένος να δαπανήσει         
Η ΑΕΛ εκτός από σέντερ φορ θα αποκτήσει αμυντικό χαφ και ένα σέντερ μπακ που να αγωνίζεται και στο δεξί άκρο της άμυνας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass