ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Mόνο πρόβλημα ο Σεμπαστιάν Βιέρα

* ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ * ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΝΤΕΛΣΟΝ ΦΕΡΕΪΡΑ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2010 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:57
 Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ υπό την επίβλεψη του τεχνικού της ομάδας Γιάννη Παπακώστα και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας ήταν ο τερματοφύλακας Σεμπαστιάν Βιέρα που ακλούθησε ατομικό πρόγραμμα με πισίνα και γυμναστήριο.
Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά και όλοι περιμένουν το Κυριακάτικο φιλικό με την Καβάλα (6.30 μ.μ.) για να δώσουν και τα πρώτα δείγματα γραφής αλλά και να σταματήσει η «μονοτονία» των προπονήσεων.
Το κύριο χαρακτηριστικό της απογευματινής προπόνησης ήταν ότι κράτησε 2,5 ώρες και ο Παπακώστας δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς καθώς πλησιάζει προς το τέλος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Θέμα συζήτησης μεταξύ των παικτών ήταν και η άφιξη του Κανόμπιο που θα ενσωματωθεί με την ομάδα στη Λάρισα ενώ αρκετές είναι και οι ερωτήσεις για το σέντερ φορ που σκέφτεται να φέρει ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης και ειδικά οι Λατινοαμερικάνοι της ομάδας που θέλουν να μάθουν ποιος θα είναι ο συμπατριώτης τους.
ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Ο ΤΖΗΜΑΣ
Από χθες το απόγευμα βρίσκεται στο Καρπενήσι ο γενικός διευθυντής διοίκησης Γιάννης Τζήμας όπου παρακολούθησε και ένα μέρος της απογευματινής προπόνησης. Το βράδυ ο Τζήμας είχε συνάντηση με τον τεχνικό Γιάννης Παπακώστας και τον γενικό αρχηγό Ζήση Ζιάγκα για να πληροφορηθεί αν υπάρχουν προβλήματα στην οργάνωση της ομάδας αλλά παράλληλα και τους ενημέρωσε και για την πορεία των εισιτηρίων διαρκείας.
Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τα μεταγραφικά σε φιλολογικό επίπεδο μια και ο Τζήμας δεν έχει καμία σχέση με το χειρισμό μεταγραφικών θεμάτων αλλά μόνο με την οργάνωση της ομάδας και έχει αναλάβει ειδικά το κομμάτι των εισιτηρίων διαρκείας.
ΤΕΛΟΣ Ο ΝΤΕΛΣΟΝ
Ο Βραζιλιάνος με Πορτογαλικό διαβατήριο παίκτης των «βυσσινί» Ντέλσον Φερέιρα αποτελεί από χθες παρελθόν για τη Λαρισινή ομάδα αφού έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με την ΑΕΛ.
Ο Ντέσλον ήρθε πέρυσι στους «βυσσινί» αλλά τον Ιανουάριο δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στην πορτογαλική Ολανένσε και τώρα έμεινε ελεύθερος να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του την καριέρα του.
* Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την προετοιμασία της ΑΕΛ στο Καρπενήσι
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass