Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ

Αφήνει τον καύσωνα και πάει... βουνό

* ΤΑΞΙΔΙ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο κ. ΜΠΡΕΖΑΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2010 3:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:57
Την προετοιμασία του στην ορεινή Σαμαρίνα θα συνεχίσει από αύριο ο Τύρναβος 2005, που αφήνει τον καύσωνα και πάει στο βουνό.
Ο Μιχάλης Ζιώγας με τους συνεργάτες του Μιχάλη Μπίζιο και Βασίλη Μπακάλη θα συνεχίσουν τη δουλειά ανεβάζοντας... στροφές, καθώς στη Σαμαρίνα θα γίνονται διπλές αλλά και τριπλές προπονήσεις.
Σήμερα θα δοθεί στους παίκτες ρεπό για να ξεκουραστούν και η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο και ώρα 6.30 το πρωί από το γήπεδο του Τυρνάβου και θα επιστρέψει στη βάση της, στις 4 Αυγούστου, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο.
Υπάρχει ενδεχόμενο να δοθεί και ένα φιλικό παιχνίδι με τον Πυρσό Γρεβενών, χωρίς όμως να έχει οριστικοποιηθεί πάντως η ημερομηνία.
Μεταγραφικά, η διοίκηση κινείται για την απόκτηση δυο έμπειρων παικτών, ενός ακραίου μέσου και ενός επιθετικού.
Στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχε και ο νεαρός γκολκίπερ Κωνσταντίνος Γιολδάσης που έμεινε ελεύθερος από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, και σήμερα θα του δοθεί απάντηση από τη διοίκηση του Τυρνάβου, θετική ή αρνητική.
Εκτός από τον Γιολδάση, ο Τύρναβος δοκίμασε τις τελευταίες ημέρες τον 22χρονο μέσο Ανδρέα Θεοδωράκη (γεννηθείς στις 23 Οκτωβρίου του 1988). Η καταγωγή του είναι από την Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στους Νέους του Πανθρακικού. Αξίζει δε να τονίσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι, ακολούθησε την πρώτη ομάδα στη Γαλλία όπου και έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όπως πληροφορηθήκαμε, χθες ήταν η τελευταία προπόνηση για το νεαρό παίκτη, που δεν θα καταλήξει τελικά στον Τύρναβο.
* Εν τω μεταξύ, ταξίδι-αστραπή πραγματοποίησε χθες στην Αθήνα ο πρόεδρος Βασίλης Μπρέζας και είχε επαφές, για θέματα της ομάδας. Επισκέφθηκαν μαζί με τον εκπρόσωπο του Δήμου Τυρνάβου κ. Αστέριο Χατζηκράκτη, τη γενική γραμματεία Αθλητισμού και κατέθεσαν το φάκελο για το θέμα των αποδυτηρίων. Όπως αναφέρθηκε, μέχρι τέλος του μηνός αναμένεται να δοθεί η απαραίτητη έγκριση και να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή νέων αποδυτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, τα οποία μπορούν να προμηθευθούν οι φίλοι του Τυρνάβου 2005, από τους διοικούντες την ΠΑΕ.
Σύμφωνα δε με τον Κώστα Μπάρδα, ενδιαφέρον υπήρξε και από Τυρναβίτες που
ζούνε μόνιμα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 εκφράζει τις ευχαριστίες της στο γνωστό χειρουργό ορθοπεδικό Γιώργο Μπασδέκη, για την πετυχημένη επέμβαση χιαστού που έκανε στο νεαρό ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας Τυρνάβου, Εμαννουήλ Λόζο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass