ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ...

«Φέτος θα είναι η χρονιά μας...»

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2010 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:57
 Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης
Με έξι νέα πρόσωπα στο ρόστερ του και πίστη ότι θα καταφέρει την καινούργια σεζόν να κάνει το όνειρο της ανόδου στην Γ’ Εθνική πραγματικότητα, ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του ο Πυργετός.
Η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου που πρωταγωνιστεί τα χρόνια που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ’ Έθνικής κατηγορίας έχει όλα τα εχέγγυα και την εμπειρία πλέον, προκειμένου να υλοποιήσει τον στόχο του.
Στο δυναμικό της ομάδας υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες και το «πάντρεμα» παλιών και νέων παικτών, θα φροντίσει ο καταξιωμένος τεχνικός Χρήστος Γκάτας, που μαζί με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Φώτη Μπομπουγιατζή, ήδη έχουν σχεδιάσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας, όπου περιμένει τους ποδοσφαιριστές, σκληρή δουλειά.
Από την πλευρά της η διοίκηση φρόντισε να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες και περιμένει όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, να δει αποτελέσματα.
Γι’ αυτό χθες τόσο ο πρόεδρος του Α.Σ. Πυργετού Κώστας Κολλάτος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ο Έκτορας Κολλάτος, ο Αντώνης Κουρκούμπας και ο Νίκος Μίχος, δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις και αναμένουν τα λόγια των παικτών, να γίνουν πράξεις
Στη χθεσινή «πρώτη» της ομάδας, παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές και απουσίαζαν μόνο ο Μπλέντι με τον Ζαφειρίου, που είχαν άδεια.
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο γήπεδο του Δήμου Κάτω Ολύμπου μέχρι τις 30 Ιουλίου και ακολούθως η ομάδα θα αναχωρήσει για τα Χάνια του Πηλίου, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ- ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ
Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Κουρδής, Κόκκινος (Τύρναβος 2005), Παγκαρλιώτας (Ελασσόνα), Στυλιανός (Αγρ. Λιανοκλαδίου), Καραγιάννης (Ασπρόπυργος), Κολομητρούσης (Νίκαια)
Αναμένεται να λήξει θετικά το θέμα του Αποστόλη Νάστα από τον Απόλλωνα Λάρισας, που χθες προπονήθηκε με την ομάδα.
Από την άλλη πλευρά αποχώρησαν οι: Ταυλαρίδης (ελεύθερος), Σαββίδης, Μυστακίδης (Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης), Πολύζος (ελεύθερος, συζήτησε για ΠΑΣ Γιάννινα), Ρεντόπουλος (ελεύθερος, ενδιαφέρον από Φιλοκτήτη - Λαρισαϊκό), Τάτσης (σταμάτησε) ανέλαβε γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Τσιρογιάννης (Τύρναβος 2005), Παπαβασιλείου, Κυπαρίσσης, Μπαντάς, Καραπέτσας (Εθνικός Σοχού)
Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του Σιδηρόπουλου (προπονείται με Πιερικό), ενώ υπό δοκιμήν είναι ο νεαρός Φασούλας (από τον Απόλλωνα Λάρισας).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ
Σε δηλώσεις τους που έκαναν ο προπονητής Χρήστος Γκάτας και έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας τόνισαν τα εξής:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΑΣ: «Ουσιαστικά σήμερα (σ.σ. χθες) ξεκινά η νέα ποδοσφαιρική χρονιά και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές υγεία.
Από κει και πέρα πιστεύω ότι θα έχουμε μια πετυχημένη χρονιά, και για να τα καταφέρουμε πρέπει πρώτα να δουλέψουμε σκληρά, να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας και κάτω υπό προϋποθέσεις να καταφέρουμε να κατακτήσουμε αυτό που ο Πυργετός ψάχνει, εδώ τουλάχιστον και δυο χρόνια.
Θα χρειαστεί λοιπόν δύναμη και κουράγιο από όλους και θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά, να καταφέρουμε για να πετύχουμε τον στόχο που έχει η ομάδα».
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΥΛΟΣ: «Μια καινούργια χρονιά αρχίζει, με όνειρα και φιλοδοξίες. Είναι ώρα για πολλή δουλειά, τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια.
Η ομάδα κατά 50% είναι καινούργια, πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ να δεθούμε, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, που για άλλη μια χρονιά είναι ο πρωταθλητισμός».
ΒΑΪΟΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ: «Εύχομαι καταρχήν σε όλα τα παιδιά να έχουμε υγεία και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας. Πέρυσι για διάφορους λόγους δεν τα καταφέραμε για να βγούμε και φέτος θεωρώ ότι αν είμαστε όλοι ενωμένοι, θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ευελπιστώ ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Εύχομαι καταρχήν να έχουμε μια καλή χρονιά όλοι οι ποδοσφαιριστές, υγεία πάνω από όλα.
Πιστεύω δε ότι με τις προσθήκες που έγιναν και με τα παιδιά που μείναμε από πέρυσι, το υλικό είναι πάρα πολύ καλό και αν δεν ανέβουμε κατηγορία, θα είναι αποτυχία. Δεν υπάρχει να πόυμε κάτι άλλο, μας ενδιαφέρει μόνο και μόνο το πρωτάθλημα».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μεταγραφή μου στην ομάδα του Πυργετού και πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή, γιατί είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου.
Έχει ως στόχο το πρωτάθλημα και για αυτό επέλεξα να έρθω στον Πυργετό.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν στο να γίνει η μεταγραφή και να υποσχεθώ στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, το 100 % των δυνατοτήτων μου, για να επιτευχθούν οι στόχοι».
ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Πυργετού και σύμφωνα με αυτά που συζήτησα με τους διοικούντες, στόχος μας είναι η άνοδος.
Θέλω να βοηθήσω τον εαυτό μου και να προσφέρω ό,τι μπορώ περισσότερο, ώστε στο τέλος της χρονιάς όλοι να μείνουμε ευχαριστημένοι. Πάνω από όλα να είμαστε υγιείς όλοι οι παίκτες. Πιστεύω ότι με σωστή δουλειά και με τη βοήθεια από όλους τους παίκτες, θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε το πρωτάθλημα».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ: «Ήρθα σε μια ομάδα που γνώριζα εκ των προτέρων, τους στόχους της. Θέλω να ευχηθώ και από την πλευρά μου καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Μέσα από τη δουλειά όλα γίνονται και οφείλουμε όλοι μας να δώσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αυτό που μπορούμε για την ομάδα».
Σε ερώτηση για τον αν με τον Αποστόλη Στύλο γίνουν ένα «αχτύπητο δίδυμο», καθώς πέρυσι ήταν οι δυο πρώτοι σκόρερ του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, τόνισε τα εξής: «Ο Αποστόλης Στύλος είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία σε επαγγελματικές κατηγορίες, πολύ πιο έμπειρος από εμένα και μακάρι να μάθω από αυτόν πάρα πολλά πράγματα, να συνεργασθούμε, η χημεία μας να δέσει και να κάνουμε ένα πάρα πολύ δυνατό δίδυμο».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ
Από την ομάδα του Πυργετού ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών, που έχει ως ακολούθως:
18/8 Πυργετός-Α.Ε.Δήμου Νίκαιας
25/8 Ρήγας Φεραίος-Πυργετός
29/8 Πυργετός-Οικονόμος (τελικός σούπερ καπ)
1/9 Πυργετός-Φιλοκτήτης
Επίσης, τρεις ημερομηνίες παραμένουν ανοιχτές και αυτές είναι στις 8/8 όπου ο Πυργετός θα επιστρέψει από τα Χάνια του Πηλίου μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αναζητεί αντίπαλο από την περιοχή του Βόλου, στις 14/8 και στις 22/8, όπου είναι το πανηγύρι για τα εννιάμερα της Παναγίας και θα γίνει προσπάθεια για να διεξαχθεί φιλικό με επαγγελματική ομάδα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass