ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Επιτυχίες του Φιλαθλητικού Συλλόγου Αμπελώνα

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2010 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:56
Σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές στίβου του Φιλαθλητικού Συλλόγου Αμπελώνα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στα Τρίκαλα για αθλητές στίβου 14 και 15 χρονών.
Συγκεκριμένα η Μαρία Χριστοφορίδου αθλήτρια του ακοντίου μεταξύ 22 αντιπάλων της, αφού στον προκριματικό έριξε το ακόντιο στα 37,52 μέτρα, την καλύτερη βολή των αγώνων, επίδοση που αν την επαναλάμβανε στον τελικό θα ήταν σίγουρη νικήτρια, ταλαιπωρούμενη τον τελευταίο καιρό από έναν τραυματισμό στον τελικό έριξε μόνο 33.40 μέτρα και περιορίστηκε στην έκτη θέση.
Η Σταυρούλα Καλογήρου αν και από τις μικρότερες αθλήτριες των αγώνων στα 80 μέτρα και αντιμετωπίζοντας συνολικά 49 σπρίντερ κέρδισε τον μικρό τελικό με επίδοση 10.61 και κατατάγηκε ένατη.
Στη σκυταλοδρομία 4Χ80 μέτρα, και με αντιπάλους 37 ομάδες από όλη την Ελλάδα η ομάδα του Φιλαθλητικού Συλλόγου Αμπελώνα με τις Παπακωνσταντίνου Ζωή, Χριστοφορίδου Μαρία, Λυγούρα Θεοδώτα και Καλογήρου Σταυρούλα κατέλαβαν την ένατη θέση με επίδοση 41.94.
Ο Γιάννης Λαζάρου στα 300 μέτρα αν και ξεκίνησε στίβο τον Ιανουάριο κατάφερε να καταταγεί 10ος μεταξύ 29 αθλητών με επίδοση 39.13.
Οι Μαρία Χριστοφορίδου και Σταυρούλα Καλογήρου αν και μικρότερες θα εκπροσωπήσουν τον Αμπελώνα στο ακόντιο και στα 100 μέτρα αντίστοιχα, και θα πάρουν μέρος και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων, (για αθλητές στίβου 16-17 ετών), που θα γίνει στις Σέρρες.
Οι αθλητές προπονούνται στον Αμπελώνα από την προπονήτρια Ερμιόνη Ζάππα ενώ στη Λάρισα στο στάδιο Αλκαζάρ βοηθάει στην προπόνηση τους ο Χρήστος Γκόλτσιος.
Ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές τους και ελπίζει ότι με μεγαλύτερη συμπαράσταση και ενίσχυση από τον Δήμο Αμπελώνα θα υπάρξουν μεγαλύτερες επιτυχίες.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass