ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΧΑΦ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ

Προτάσεις προς κάθε κατεύθυνση...

* ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΙΤΑΛΟΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΣ ΦΑΜΠΙΑΝ ΚΑΝΟΜΠΙΟ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2010 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:56
Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή κινείται για την απόκτηση τεσσάρων παικτών, δύο αμυντικών χαφ, ενός σέντερ φορ και ενός σέντερ μπακ που να αγωνίζεται και δεξί μπακ για να μπορέσει να ολοκληρώσει το μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Κωστής Πηλαδάκης, έχει κάνει αυτή τη στιγμή προτάσεις σε αρκετούς παίκτες για τη θέση του αμυντικού χαφ, του σέντερ μπακ που να αγωνίζεται και δεξί μπακ (ένας εξ αυτών είναι και ο Ταλ) αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχουν απαντήσεις θετικές ή αρνητικές.
Πάντως αυτή τη βδομάδα θα προστεθεί ένας ακόμα παίκτης στο δυναμικό των «βυσσινί» και αυτός είναι ο Ιταλοουρουγουανός Φαμπιάν Κανόμπιο που αναμένεται στην Ελλάδα αύριο Τρίτη μαζί με την οικογένειά του και είναι άγνωστο αν πρώτα έρθει στη Λάρισα και πάει στο Καρπενήσι στη συνέχεια για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες ή πάει απευθείας και η οικογένειά του εγκατασταθεί στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Πάντως η ουσία είναι ότι η άφιξή του θα δημιουργήσει σαφώς καλύτερο κλίμα στην ομάδα ενώ θα βελτιώσει και την ποιότητα των προπονήσεων.
ΔΙΠΛΟ ΜΕ ...ΓΚΟΛ
Χθες το πρωί οι παίκτες της ΑΕΛ απόλαυσαν μερικές στιγμές ξεκούρασης αφού δόθηκε άδεια από τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα ενώ το απόγευμα έγινε ένα δυνατό διπλό στο οποίο όμως δεν πήρε μέρος Μακίνουα που ακόμα δεν είναι έτοιμος και ο Ρέντζας που είχε πρόβλημα τραυματισμού.
Ο Παπακώστας χρησιμοποίησε στο διπλό όλους τους παίκτες τους οποίους χώρισε σε «κίτρινους» και «βυσσινί» και το παιχνίδι που ήταν διαρκείας 50 λεπτών τελείωσε με 1-0 υπέρ των «κίτρινων» ενώ φάνηκε η λειψανδρία που υπάρχει στη Λαρισινή ομάδα αφού αναγκάστηκε ο Παπακώστας να χρησιμοποιήσει σέντερ μπακ τον Κατσιαρό (παρτενέρ του Νταμπίζα) ενώ στην κορυφή της επίθεσης στη μία ομάδα ήταν ο Αμπουχατζίρα και στην άλλη ο Μπλάζεκ. Το «φτωχό» αποτέλεσμα του οικογενειακού διπλού μαρτυράει και το γεγονός των ελλείψεων λύσεων στην επίθεση σε ένα παιχνίδι που το θέαμα και τα τέρματα θα έπρεπε να είχαν τον πρώτο λόγο.
Συμπεράσματα σχετικά με την αξία των παικτών είναι δύσκολο να βγούνε αν και Ρομέου, Ταυλαρίδης δείχνουν να κερδίζουν πόντους.
Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Αλεξάντερ Σίμιτς με σουτ, ενώ την απόκρουση του ...διπλού έκανε ο νεαρός τερματοφύλακας Σωτηρίου που απέκρουσε πέναλτι του Αμπουχατζίρα (το πέναλτι καταλόγισε ο Κώστας Κατσάρας που εκτελούσε χρέη διαιτητή σε χέρι του Κατσιαρού ύστερα από γύρισμα του Βούζα).
Πάντως για την ομάδα περισσότερα συμπεράσματα θα βγούνε μόλις προστεθεί ο Κανόμπιο και μόλις υπάρξει σέντερ-φορ στην ομάδα γιατί μέχρι τώρα στην προετοιμασία το μόνο που κάνει ο Παπακώστας είναι να δείχνει την τακτική που θα ακολουθήσει και μάλλον αυτή θα είναι το 4-2-3-1 και φυσική κατάσταση τα πρωινά.
Με τους «κίτρινους» αγωνίστηκαν οι: Βιέρα (26’ Σωτηρίου), Νταμπίζας, Κατσιαρός, Βελάσκο, Λούγκος, Ιγκλέσιας, Τσιλούλης, Σιατραβάνης, Σίμιτς, Μετίν, Μπλάζεκ.
Με τους «βυσσινί»: Αμπάρης (26’ Μπαταβάνης), Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Βενετίδης, Καρανίκας, Ρομέου, Γκαμπέτας, Βούζας, Πούρι, Ελευθεριάδης, Αμπουχατζίρα.
 
600.000 ευρώ ζητάει ο Κουζέν
 
Η ΑΕΛ έψαξε ξανά την περίπτωση επιστροφής του Ντανιέλ Κουζέν που αγωνίσθηκε πέρυσι με τους «βυσσινί» αλλά το ποσό που ζητάει αυτή τη στιγμή είναι 600.000 ευρώ κάτι που κάνει απαγορευτική τη μετακίνησή του με δεδομένη και την απόκτηση του Μακίνουα για τον οποία δαπανήθηκαν περίπου 350.000 ευρώ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass