ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ(18:00)

Τεστάρει τις δυνάμεις του ο Τύρναβος 2005

* ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2010 21:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:56
 Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης που προετοιμάζεται στην Πορταριά του Πηλίου, θα είναι ο αντίπαλος του Τυρνάβου 2005, στο σημερινό φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 6 το απόγευμα στο ΕΑΚ Βόλου τελικά και όχι στο γήπεδο του ξενοδοχείου, όπου προετοιμάζεται ο «Γηραιός».
Ασφαλώς για την τυρναβίτικη ομάδα θα είναι ένα πολύ καλό τεστ, απέναντι σε ένα ισχυρό σωματείο της Σούπερ Λίγκας, όπου οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, πολλά έχουν να κερδίσουν.
Με αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ ο Τύρναβος 2005 που ανέβηκε πανηγυρικά στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, θέλει να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο.
Ίσως να είναι και καλό ότι μια μεγάλη ομάδα βρίσκεται απέναντι στον Τύρναβο στο πρώτο φιλικό της φετινής περιόδου, διότι οι παίκτες θα δώσουν κάτι παραπάνω από τον ευατό τους και το βέβαιο είναι ότι δεν θα χάσουν, αλλά θα κερδίσουν πολλά, όπως επισημάναμε.
«Τα παιδιά δουλεύουν με πολύ διάθεση έως τώρα στην προετοιμασία και το σημερινό φιλικό με τον Ηρακλή θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε πού υστερούμε και τι πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις», τόνισε ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζιώγα ο Μιχάλης Μπίζιος.
Στην αποστολή μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Παπαζήσης, Βασίλης Σκούπρας, Κωνσταντίνος Σκούπρας, Τσορμπατζίδης, Αθανασούλης, Σιάτρας, Αντωνόπουλος, Αλεξίου, Βαλαώρας, Κώστας Μάγγος, Αθανάσιος Μάγγος, Γρηγορίου, Μουρατίδης, Ξεφτέρης, Κουβελάς, Κατσαβός, Χρσιστοδούλου, Νάτσης, Λόλας, Τσιρογιάννης, Γεωργαντζάς, Γκαραγκούνης και Κωστούλας.
*Να σημειώσουμε ότι με το ευρύ 5-1 επικράτησε ο Ηρακλής της ομάδας της Νέας Καλλικράτειας στο προπονησιακό φιλικό που έγινε την περασμένη Πέμπτη στην Πορταριά του Πηλίου και ο τεχνικός Γιόζεφ Μπουμπένκο είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα κυρίως για τους νεοαποκτηθέντες αλλά και τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του.
ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΚΤΕΣ
Μεταγραφικά, ο Τύρναβος 2005 κινείται για την απόκτηση δυο ακόμη έμπειρων παικτών και έτσι θα ολοκληρωθεί το ρόστερ.
Οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα είναι στην επίθεση και στα χαφ (πλάγια).
Προτάσεις από μάνατζερ δέχεται καθημερινά τόσο η τεχνική ηγεσία όσο και η διοίκηση, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις.
Φυσικά όσο πιο γρήγορα «τελειώσουν» όλα τα μεταγραφικά ζητήματα τόσο καλύτερα θα είναι για την τεχνική ηγεσία τα πράγματα, γιατί οι καινούργιοι παίκτες θα έχουν τον χρόνο να εγκλιματιστούν και σιγά-σιγά να «δένει» η ομάδα.
Στη Σαμαρίνα τέλος περιμένει τους παίκτες σκληρή δουλειά, καθώς εκεί ο Μιχάλης Ζιώγας με τους συνεργάτες του Μιχάλη Μπίζιο και Βασίλη Μπακάλη, θα προσπαθήσουν να «κτίσουν» μια νέα ομάδα, ικανή να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass