ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ

Η Τρικάλη παίρνει πόστο στην ΕΑΛ

* ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2010 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:56
Μια από τις παίκτριες που συνέδεσαν το όνομά τους με την ομάδα της ΕΑΛ, είναι αναμφισβήτητα η Ιωάννα Τρικάλη. Η Τρικάλη για είκοσι σχεδόν χρόνια ήταν στις «κυανέρυθρες» αλλά φέτος ήταν η τελευταία της σεζόν. Η αρχηγός της λαρισινής ομάδας βόλεϊ σταμάτησε την ενεργό δράση όμως δεν πρόκειται να σταματήσει τη συνεργασία της με το σύλλογο. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η Τρικάλη θα παραμείνει στην ΕΑΛ αλλά σε πόστο διοικητικό. Συγκεκριμένα αναμένεται να είναι και αυτήν ως τιμ μάνατζερ στο πλευρό της Δήμητρας Τριανταφύλλου. Η μεγάλη εμπειρία που έχει από τα γήπεδα και οι πολύ καλές σχέσεις που έχει με τις παίκτριες θα τη βοηθήσουν να αποτελέσει συνδετικό κρίκο της ομάδας με τη διοίκηση. Αυτό ουσιαστικά θα αποτελέσει και κάποια μορφή αναγνώρισης της προσφοράς της στο σύλλογο.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
Όσον αφορά τώρα στα υπόλοιπα ζητήματα δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη τόσο στις παίκτριες όσο και στο θέμα του προπονητή. Η διοίκηση είναι ευχαριστημένη από την παρουσία του Αποστόλη Οικονόμου και μόλις ξεκαθαρίσει το οικονομικό τοπίο (σχετικά με το μπάτζετ της χρονιάς που έρχεται) τότε θα καθήσει στο τραπέζι των συζητήσεων μαζί του. Για τις παίκτριες εκτός από την Τρικάλη που σταμάτησε δεν θα υπάρξει κάποια άλλη απώλεια. Όταν γίνει γνωστό πόσες ομάδες θα υποβιβάζονται από την Α1 Εθνική ανάλογα θα κινηθούν και για ξένες παίκτριες.
ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΟΠΕ
Μεγάλη είναι η αγωνία που υπάρχει για το αποτέλεσμα των εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης που θα διεξαχθούν στις 29 Ιουλίου. Μετά από αυτές θα υπάρξει και βγει και η γενική προκήρυξη που θα επικυρωθεί από το νέο διοικητικό συμβούλιο. Την ΕΑΛ αυτό που την απασχολεί σε πρώτη φάση είναι το πόσες ομάδες θα υποβιβάζονται και αν τελικά θα υποβιβάζεται κάποια. Από την μία πλευρά είναι ο Αχιλλέας Μαυρομάτης που αρχικά τάχθηκε υπέρ του μη υποβιβασμού ομάδας από την Α1 Εθνική. Από την άλλη είναι ο Μελισσουργός που σαν βασική σκέψη έχει να υποβιβάζεται μια ομάδα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass