ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΕ ΑΕΛ

Ατομικό και χθες ο Μακίνουα

*ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΪΜ ΤΑΛ *ΣΕ ΡΟΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ» Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2010 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:56
Δύο προπονήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα του τεχνικού της ΑΕΛ Γιάννη Παπακώστα χθες στο Καρπενήσι όπου η λαρισινή ομάδα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και στις οποίες ο Στίβεν Μακίνουα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και δεν ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη παρά μόνο στην απογευματινή στο τέλος όταν έκανε χαλάρωμα η ομάδα.
Ο Νιγηριανός σέντερ αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να ανεβάσει ρυθμούς αλλά πολύ δύσκολα θα παίξει στο πρώτο φιλικό της περιόδου που είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 25 Ιουλίου με αντίπαλο την Καβάλα στο Καρπενήσι.
Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά και οι μόνοι που δεν πήραν μέρος ήταν οι νεαροί Τσιλούλης και Ελευθεριάδης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Για σήμερα ο Γιάννης Παπακώστας έχει προγραμματίσει πάλι δύο προπονήσεις ενώ αύριο θα γίνει ένα δυνατό οικογενειακό διπλό για να δει ο τεχνικός την πρόοδο και την αφομοίωση της τακτικής από τους ποδοσφαιριστές.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑΛ
Στο μεταξύ συνεχίζουν τα μεταγραφικά να απασχολούν την ΑΕΛ και σύμφωνα με πληροφορίες η λαρισινή ομάδα περιμένει την απάντηση του Γαλλοσεναγαλέζου Ιμπραΐμ Τάλ ενώ κινείται στην απόκτηση δύο αμυντικών χαφ (συνεχίζει να δοκιμάζεται και ο 23χρονος Κριστιάν Γκαρσία), ενός σέντερ φορ και ενός σέντερ μπακ που να αγωνίζεται και δεξιά εφόσον δεν απαντήσει θετικά ο Ταλ.
«ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ»
Χθες το απόγευμα ο συνεργάτης του Γιάννη Παπακώστα στην τεχνική ηγεσία είχε ο Κώστας Κατσάρας το ρόλο του «κατασκόπου» καθώς πήγε και παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι Ατρομήτου Αθηνών-Ολυμπιακού Βόλου 2-1 με δεδομένο ότι ο Ατρόμητος είναι ο πρώτο αντίπαλος της λαρισινής ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.
ΣΤΗ ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Στη Σαρλερουά του Βελγίου είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του τη νέα χρονιά ο Βελγομαροκινός Ναΐμ Ααράμπ καθώς η ΑΕΛ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη συγκεκριμένη ομάδα για να παραχωρήσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο.
  
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass