ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ΑΕΛ από χθες στο Καρπενήσι

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2010 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:54
Αναχώρησε χθες το πρωί για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας η ΑΕΛ με την καθιερωμένη αισιοδοξία και 24 παίκτες καθώς δύο, ο Νταμπίζας με το Μετίν, πήγαν με τα δικά τους αυτοκίνητα. Οι παίκτες που ταξίδεψαν με το λεωφορείο ήταν οι: Βιέρα, Αμπάρης, Μπαταβάνης, Σωτηρίου, Ταυλαρίδης, Ααράμπ, Κολοβέτσιος, Βελάσκο, Καρανίκας, Κατσιαρός, Βενετίδης, Ιγγλέσιας, Ρομέου, Σίμιτς, Πούρι, Μπλάζεκ, Αμπουχατζίρα, Μετίν, Σιατραβάνης, Βούζας, Ρέντζας, Τσιλούλης, Γκαμπέτας, Λούγκος, Ελευθεριάδης (οι τέσσερις τελευταίοι ανήκουν στην ομάδα κάτω των 21 ετών και πήγαν στο Καρπενήσι για εγκλιματισμό).
Το απόγευμα ενσωματώθηκαν στην ομάδα και ο Νταμπίζας με τον Μετίν.
Πριν φύγουν στις καθιερωμένες δηλώσεις μίλησαν δύο νεαποκτηθέντες, ο Στάθης Ταυλαρίδης που είπε: «Είναι για την ομάδα μας, ένα νέο ξεκίνημα. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του προπονητικού τιμ. Από την πλευρά μας θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βάλουμε τις βάσεις της νέας χρονιάς» και ο Γιώργος Αμπάρης που τόνισε: «Αναχωρούμε σήμερα για το Καρπενήσι με σκοπό να δουλέψουμε σκληρά. Είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά στο διάστημα που θα είμαστε εκεί. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φανούμε αντάξιοι στις απαιτήσεις της ομάδας».
Επίσης δηλώσεις έκανε ο πιο παλιός παίκτης των «βυσσινί» (σήμα κατατεθέν θα γίνει...) ο Παναγιώτης Κατσιαρός που μίλησε για μια περίοδο δουλειάς λέγοντας: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μου. Στο Καρπενήσι, μας περιμένει πολλή δουλειά. Στο ρόστερ υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά και θα πρέπει όλοι να γίνουμε μια οικογένεια και να δουλέψουμε πολύ».
Και τον κύκλο έκλεισε από πλευρά παικτών ο νεαρός Σάββας Σιατραβάνης που έκανε λόγο για δύσκολη αρχή λέγοντας: «Είναι ομολογουμένως μια περίοδος που αποκλειστικά θα πρέπει να αφοσιωθούμε στις εντατικές προπονήσεις. Πρέπει να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass