Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ

Τέλος εποχής για τον Ολυμπιακό

ΑΛΛΑΞΕ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ»

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2010 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:51
Ιστορική η χθεσινή μέρα για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά από 17 χρόνια παρουσίας του Σωκράτη Κόκκαλη στην ηγεσία της ΠΑΕ, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών μεταβιβάστηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι δυό τους παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», παρουσία βουλευτών, ανάμεσά τους και του πρώην προπονητή της ομάδας μπάσκετ Γιάννη Ιωαννίδη αλλά και του πρώην ποδοσφαιριστή Γιώργου Ανατολάκη, συναργατών του Σωκράτη Κόκκαλη, του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, αλλά και του παλαιού προέδρου της ΠΑΕ Σταύρου Νταϊφά.
Ιδαίτερα συγκινημένος ο Σωκράτης Κόκκαλης, ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Είναι μια ιστορική αλλά και συγκινητική μέρα, τουλάχιστον για μένα και όλους τους συνεργάτες μου και για τον Ολυμπιακό. Είναι μια μέρα που αποφασίστηκε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει δυνατά την πορεία του στο μέλλον και μετά από 20 χρόνια ενασχόλησής μου με τα του Ολυμπιακού, γιατί ξεκίνησα το 1990, όταν η ομάδα είχε περάσει μια δύσκολη περίοδο. Ο πρώτος που με έπεισε να ασχοληθώ ενεργά ήταν ο φίλος μου Γιάννης Ιωαννίδης, με τον οποίο από το 1992 ξεκινήσαμε την ομάδα μπάσκετ. Στη συνέχεια με τον κ. Νταϊφά και με άλλους επτά συνεργάτες μπήκαμε στην ΠΑΕ για να σώσουμε την ομάδα, που κινδύνεψε όχι μόνο με πτώχευση, αλλά υπήρχαν προσπάθειες να εξαγοραστεί από τον μεγάλο μας αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό. Πέρασαν από τότε είκοσι χρόνια. Ήταν η ωραιότερη, γεμάτη συγκινήσεις, περίοδος της ζωής μου, γιατί εγώ μπήκα στον Ολυμπιακό από την αγάπη που είχα στο σύλλογο και μόνο έτσι μπόρεσα να κάνω αυτά που έκανα».
Έπειτα το λόγο πήρε ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος είπε:
«Είναι μια μεγάλη μέρα, που δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω αλλαγή σελίδας. Συνεχίζουμε ό,τι γίνεται μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράστασή του. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κόκκαλη για όλα όσα έχει προσφέρει και τις χαρές που μας έχει χαρίσει. Κοινός μας σκοπός είναι να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό με ασφάλεια και σιγουριά στο δρόμο των επιτυχιών. Όλοι οι Ολυμπιακοί να είστε σίγουροι για το αύριο. Το μέλλον του συλλόγου μας θα είναι το ίδιο λαμπρό με το ιστορικό του παρελθόν. Είμαστε ενωμένοι και είμαστε δυνατοί. Αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία, γιατί είμαστε πάνω από όλα Ολυμπιακοί. Δεν έχουμε τις δικές μας ατζέντες. Ο Ολυμπιακός είναι ένας».
Τέλος, ρωτήθηκε ο κ. Κόκκαλης για το τι αποκόμισε σαν σοφία από τη θητεία του στον Ολυμπιακό κι αυτός απάντησε: «Αποκόμισα τόσα πολλά που θα χρειαζόμουν πολλές ώρες για να τα πω. Ήταν μια πολύ έντονη περίοδος της ζωής μου, αλλά και της οικογένειάς μου που με ανέχτηκε πολλές φορές. Όταν κερδίζει ο Ολυμπιακός είμαστε χαρούμενοι, όταν χάνει είμαστε όλοι για «θάνατο». Όταν παίζαμε τελικό στο Τελ Αβίβ με την Μπανταλόνα και μας έβαλε καλάθι ο Τόμπσον, είχαμε πέσει όλοι κάτω, έτοιμοι να πεθάνουμε. Πέρασα μια πολύ ωραία περίοδο και νομίζω πως θα συνεχίσω να περνώ έτσι. Φίλαθλος ήμουν, πρόεδρος έγινα και φίλαθλος θα ξαναγίνω. Είναι μεγάλη η ένταση να είσαι τόσο πολύ οπαδός του Ολυμπιακού».
 
   
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass