Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΑΣΟΣ ΑΦΙΧΘΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Στ. Μακίνουα: «Ξεχωριστή ομάδα η ΑΕΛ»

* ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2010 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:51
Με τις καλύτερες των εντυπώσεων για τη νέα του ομάδα την ΑΕΛ και γεμάτος όρεξη για δουλειά το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «βυσσινί» ο Στέφεν Μακίνουα έφτασε χθες στη Λάρισα. Ο Νιγηριανός άσος αφίχθη στις 18.30 στο ξενοδοχείο «Imperial» όπου τον υποδέχθηκαν ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ και φίλαθλοι της ομάδας.
Ο Στεφεν Μακίνουα στις πρώτες του δηλώσεις επί λαρισινού εδάφους χαρακτήρισε την ΑΕΛ ξεχωριστή ομάδα εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η φετινή χρονιά θα είναι* μια πολύ καλή χρονιά για τους «βυσσινί».
«Η πρώτη μου εντύπωση είναι θετική από τα λίγα πράγματα που είδα εδώ στην Ελλάδα και ειδικότερα στην πόλη της Λάρισας με τη υποδοχή των εκπροσώπων του Τύπου αλλά και των φίλων της ομάδας που ήρθαν εδώ» είπε χαρακτηριστικά ο Νιγηριανός άσος και συνέχισε:
«Αυτό που αποκόμισα από την επαφή που είχα μέχρι τώρα κατάλαβα ότι η ΑΕΛ είναι μια σοβαρή ομάδα και φυσικά ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ως ένα σημείο ακολούθησα και το ένστικτό μου και πιστεύω ότι θα δικαιωθώ».
-Τι γνωρίζετε για την ΑΕΛ και το ελληνικό ποδόσφαιρο;
«Με βοήθησε να σχηματίσω μια εικόνα το γεγονός ότι έχω κάποιους φίλους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν εδώ στην Ελλάδα. Πριν εκδηλωθεί το ενδιαφέρον από την ΑΕΛ δεν γνώριζα κάτι αλλά μετά και όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της άφιξής μου μπήκα στο ίντερνετ και ενημερώθηκα για πολλά πράγματα γύρω από την ομάδα της ΑΕΛ και αυτό που σχημάτισα σε πρώτη φάση είναι μία πολύ θετική εικόνα».
-Ποιο το μήνυμα σας για τον κόσμο της Λάρισας;
«Ήδη συνάντησα κάποιους φίλους της ομάδας κατά την άφιξή μου στην Αθήνα και το γεγονός αυτό- ότι δηλαδή συνάντησα κάποιους φανς της ομάδας σε μια άλλη πόλη μακριά από τη Λάρισα -μου έδειξε ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή ομάδα με ιδιαίτερη ιστορία και επομένως γι’ αυτό έχει φιλάθλους και σε άλλες πόλεις. Η μόνη υπόσχεσή μου είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε αγώνα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και τους συμπαίκτες του στη δουλειά τους. Προσεύχομαι κι ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα είναι μια πολύ καλή χρονιά».
Κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Στέφεν Μακίνουα στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ τονίζοντας ότι θα βοηθήσει σημαντικά τους «βυσσινί» στο να πετύχουν μεγάλα πράγματα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η ΑΕΛ να αποτελέσει το εφαλτήριο για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα της χώρας του.
Λίγο μετά την άφιξή του στη Λάρισα ο Νιγηριανός άσος μετέβη στις εγκαταστάσεις των Δένδρων όπου είχε την πρώτη του επαφή με τον προπονητή της ΑΕΛ, Γιάννη Παπακώστα και τους νέους του συμπαίκτες. Ο Μακίνουα θα περάσει σήμερα το πρωί από τις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια από τις εργομετρικές, ενώ το απόγευμα αναμένεται να προπονηθεί χαλαρά με τη νέα του ομάδα.
Χθες εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, πλην του Νίκου Νταμπίζα ο οποίος θα περάσει τα εργομετρικά σήμερα μαζί με τον Μακίνουα. Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα των προπονήσεων σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση το απόγευμα, ενώ από αύριο οι ρυθμοί αναβαίνουν με καθημερινές διπλές προπονήσεις.
Τέλος γίνονται προσπάθειες για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με την Καβάλα στο Καρπενήσι κάτι που δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass