ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΜΑΚΙΝΟΥΑ

«Μαύρο διαμάντι» για τη βιτρίνα της ΑΕΛ

ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΜΕΣΟΥ Λ. ΓΚΑΡΣΙΑ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2010 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:51
Ένα από τα «ηχηρά» μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ, ο Στέφεν Μακίνουα, φτάνει σήμερα στην Ελλάδα. Ο Νιγηριανός στράικερ θα αφιχθεί στις 13:15 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση από τη Ρώμη και ο οποίος στη συνέχεια θα υποβληθεί στις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με τη λαρισινή ομάδα με ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι του 2011. Ο Μακίνουα αναμένεται σήμερα το απόγευμα στη Λάρισα ωστόσο λόγω του ταξιδιού του θα περάσει τις εργομετρικές εξετάσεις αύριο.
Εν τω μεταξύ η εβδομάδα που μόλις άρχισε θα είναι καθοριστικής σημασίας για τα μεταγραφικά και ειδικότερα για τον Ισπανό Λουίς Γκαρσία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες χθες Κυριακή δεν σημειώθηκε κάποια ουσιαστική εξέλιξη επί του θέματος καθώς η περίπτωση του Ισπανού μέσου είναι ιδιαίτερα δύσκολη γι’ αυτό τους χειρισμούς έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωστής Πηλαδάκης. Η ΑΕΛ έχει καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση ωστόσο ο ποδοσφαιριστής πολιορκείται από ομάδες της Ισπανίας. Πάντως οι «βυσσινί» εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να υπάρξει θετική κατάληξη. Η ουσία είναι ότι μετά τις μεταγραφές των Ταυλαρίδη, Αμπάρη και Μακίνουα άλλος ένας πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στους «βυσσινί».
Παράλληλα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αναμένεται απάντηση και από τη Λατινική Αμερική για παίκτη που ενδιαφέρει άμεσα τη λαρισινή ομάδα για τη θέση του αμυντικού χαφ. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ
Το νέο πρόσωπο χθες στα Δένδρα ήταν ο Στέλιος Βεβνετίδης ο οποίος επέστρεψε από την άδεια που είχε πάρει. Ο έμπειρος αμυντικός των «βυσσινί» προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ακολουθώντας το πρόγραμμα που περιελάμβανε ελαφρύ τρέξιμο. Σε ό,τι αφορά στον Νίκο Νταμπίζα αναμένεται να επιστρέψει σήμερα κι έτσι ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Εν τω μεταξύ σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα υποβληθούν στις εργομετρικές εξετάσεις (σε γκρουπ) και από αύριο θα ξεκινήσουν οι διπλές προπονήσεις με την επιβάρυνση να ανεβαίνει κατακόρυφα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass