ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡ. ΣΑΜΟΛΑΔΟΣ

Αλλαγή σελίδας στον Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2010 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:51
ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε») - Του Γιάννη Μουκίδη
Αλλαγή σελίδας ή καλύτερα, νέα εποχή για το μπάσκετ και το βόλεϊ της Ελασσόνας, αφού μετά από απολογιστική γενική συνέλευση των μελών και τη σχετική διαδικασία που ακολούθησε, νέος πρόεδρος του ΓΣΕ Ελασσόνας εκλέχθηκε ο πολιτικός μηχανικός κ. Δημήτρης Περ. Σαμόλαδος(πλαισιωμένος από ανανεωμένο διοικητικό σχήμα), που αντικαθιστά τον για πολλά χρόνια απελθόντα πρόεδρο κ. Στάθη Χαιρετίδη.
 Ο κ. Στάθης Χαιρετίδης
Στη γενική συνέλευση, που φιλοξενήθηκε στο Δημαρχείο Ελασσόνας, αρχικά ο κ. Χαιρετίδης έκανε ένα ευρύ απολογισμό των πολλών χρόνων, που ήταν στο «τιμόνι» του συλλόγου, τονίζοντας ανάμεσα στα άλλα:
«Σε αυτά τα 11 χρόνια που ήμουν πρόεδρος καταφέραμε πάρα πολλά πράγματα. Κάναμε τα καλύτερα δυνατά πλασαρίσματα στην Α1 ΕΣΚΑΘ κατηγορία με 17 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας. Είμαστε από τους πιο παλιούς Συλλόγους και με την συνένωση που πετύχαμε ανάμεσα στον Γ.Σ.Ε. και την Ένωση 94' καταφέραμε να ενώσουμε τους Ελασσονίτες σε μπάσκετ και βόλεϊ. Αλλά, πολύ περισσότερο καταφέραμε να παράγουμε ταλέντα, που διέπρεψαν και διαπρέπουν σε πολύ μεγαλύτερες κατηγορίες όπως ο Νίκος Κατσαρές, ο Χρήστος Κουλιούμπας, ο Σάκης Κυρίτσης, ο Νικηφόρος Τριανταφυλλίδης, ο Γιάννης Οικονόμου και άλλα παιδιά. Ο Σύλλογος έχει 250 παιδιά στις ακαδημίες του. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτά. Η ομάδα βόλεϊ έχει καθιερωθεί σαν μια από τις πρώτες δυνάμεις στην Κεντρική Ελλάδα. Η συμβολή του Βάιου Παναγιώτου, του Παναγιώτη Ποντίκα και του Μάκη Σαλεπτσή όλα αυτά τα χρόνια ήταν καταλυτική. Όσον αφορά τώρα για το αρνητικό θέμα του υποβιβασμού του ανδρικού τμήματος στην Α2 ΕΣΚΑΘ κατηγορία, όλοι έχουμε ευθύνες αλλά τις μεγαλύτερες ευθύνες τις αναλαμβάνω εγώ. Ο πρόεδρος πρέπει να πάρει το μεγαλύτερο μέρος και εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ. Όμως, εκτός από μένα ευθύνες κατά σειρά έχουν όλοι. Η διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες που αγωνίστηκαν, ο κόσμος που δεν μας στήριξε όσο θάπρεπε. Προσπαθήσαμε φέτος να ενώσουμε εμπειρία-μεταγραφές και νεανική παρουσία αλλά δεν τα καταφέραμε. Ίσως όμως όλο αυτό να κρύβει και τη θετική του πλευρά. Ίσως η κατηγορία αυτήν να είναι η μεγάλη ευκαιρία για την άνοδο της Ελασσόνας σε ακόμη καλύτερο αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου, το απερχόμενο πια διοικητικό συμβούλιο, τον Ζήση Δότα, τους χορηγούς και τον Δήμο, τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Έμεινα 17 χρόνια πρόεδρος σε αυτήν την ομάδα. Εύχομαι στη νέα διοίκηση ό,τι το καλύτερο και να γνωρίζει πως θα είμαι δίπλα τους ως απλός στρατιώτης σ΄ότι μου ζητηθεί να βοηθήσω…».
Στη συνέχεια, ο ταμίας του συλλόγου κ. Ζήσης Ποντίκας ανέφερε τα αναλυτικά στοιχεία του οικονομικού απολογισμού, κάνοντας λόγο για μια ακόμη διετία ισοσκελισμένη οικονομικά. Χαρακτηριστικά, οι κ. Χαιρετίδης και Ποντίκας επισήμαναν: «Δεν υποθηκεύσαμε ποτέ αυτά τα 11 χρόνια το μέλλον του ΓΣΕ Ελασσόνας. Είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό…».
Κάποιες από τις τοποθετήσεις των παρισταμένων:
κ. Θεόδωρος Λιάπης(πρώην δήμαρχος Σαρανταπόρου): “Πρέπει να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος και να βάλουμε στόχους. Στην επαρχία μας υπάρχει πλούσιο ντόπιο υλικό σε νέα παιδιά, που πρέπει να αξιοποιηθεί…».
κ. Ζήσης Δότας(υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος στην Θεσσαλία της ΕΟΚ): «Δεν είναι εδώ ούτε ένας εκπρόσωπος από την τοπική αυτοδιοίκηση. Γιατί; Είναι πολύ αρνητικό αυτό για όλους μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω εδώ τόσες γενιές από παιδιά που πρόσφεραν παλιότερα στο σύλλογο. Σοβαρή η δουλειά που γίνεται στην παραγωγική διαδικασία. Θετικό έργο όλα αυτά τα χρόνια κι ας έγιναν και λάθη. Το αθλητικό οικοδόμημα του ΓΣΕΕ είναι στέρεο και πολύ σημαντικό. Δεν χρειαζόμαστε λεγεωνάριους. Να βασιστούμε στη δική μας υποδομή. Μεγάλη αναγκαιότητα η κατασκευή του παρκέ στο Κλειστό μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, και εδώ και τώρα να γίνει. Να ασκηθεί πίεση στους αρμόδιους και από τη νέα διοίκηση…».
 Η νέα διοίκηση
Στη συνέχεια, έγινε η εκλογή των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου, και ακολούθησε η κατανομή των αρμοδιοτήτων.
Η «εικόνα» της νέας διοίκησης είναι:
Πρόεδρος: Σαμόλαδος Δημήτρης / Αντιπρόεδρος: Γελαδάρης Χρήστος / Ταμίας: Σολωμός Εμμ. Θωμάς / Γενικός Αρχηγός: Λιάνος Αντώνης Γραμματέας: Κυριακού Κίμων / Έφορος Μπάσκετ: Κουρδής Χρήστος / Έφορος βόλεϊ: Χατζούλη Ελένη / Μέλη: Λιάπης Θεόδωρος, Αδάμου Στέφανος, Χαιρετίδης Στάθης, Ποντίκας Ζήσης.
 
Αναπληρωματικά Μέλη
Τσανούλας Γιώργος / Σαχινίδης Σταύρος / Κουλιούμπας Τηλέμαχος / Ζανιάς Αχιλλέας / Φώλλας Κώστας.
Εξελεγκτική Επιτροπή
Κυριζόπουλος Νίκος / Δότας Ζήσης / Τσιαβές Μιχάλης.
Ο Κ. ΣΑΜΟΛΑΔΟΣ
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος κ. Δημήτρης Σαμόλαδος τόνισε, ανάμεσα στα άλλα:
«Ευχαριστώ το πρώην διοικητικό συμβούλιο για τη προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε ο πρώην πρόεδρος Στάθης Χαιρετίδης να είναι δίπλα μας σε αυτήν την μεταβατική περίοδο. Η ομάδα ανήκει σε όλη την Επαρχία και οι Ελασσονίτες έχουν μάθει να πρωταγωνιστούν. Βάζουμε νέο αίμα στο Δ.Σ. . Για το θέμα του παρκέ, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, για να πραγματοποιηθεί. Ευχαριστώ όλα τα μέλη που με στήριξαν. Ξεκινάμε δουλειά…».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass