ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΑΦ Ο Κ. ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ

Εν αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων

ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» - ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2010 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:49
Η πρώτη φάση της προετοιμασίας των «βυσσινί» άρχισε ουσιαστικά χθες στις εγκαταστάσεις των Δένδρων υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιάννη Παπακώστα και όπως είναι φυσικό άλλωστε η σκέψη των ανθρώπων της λαρισινής ομάδας βρίσκεται αν μη τι άλλο «καρφωμένη» στις μεταγραφικές εξελίξεις.
Η ολοκλήρωση του ρόστερ είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας για την ΑΕΛ η οποία κινείται για την απόκτηση αμυντικού χαφ και ακραίου επιθετικού. Οι τελευταίες πληροφορίες από το μεταγραφικό μέτωπο αναφέρουν ότι οι «βυσσινί» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία συνεργασίας με κεντρικό παίκτη από ομάδα χώρας της Μεσογείου. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που όπως αναφέρεται αναμένεται να κάνει τη διαφορά στην ομάδα και ο οποίος θα έχει ρόλο πίσω από την επιθετική αιχμή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θέμα αυτό λόγω της σοβαρότητάς του το χειρίζεται προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωστής Πηλαδάκης.
Από κει και πέρα και σε ό,τι αφορά στον αμυντικό χαφ η απόκτηση του οποίου όπως επισήμανε και ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστς στην προχθεσινή «πρώτη» ενδιαφέρει πρωτίστως την ΑΕΛ αναμένονται οι απαντήσεις από ποδοσφαιριστές κυρίως της Λατινικής Αμερικής στους οποίους έχουν σταλεί προτάσεις.
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα περιελάμβανε το μενού της χθεσινής ημέρας στα Δένδρα με τη συμμετοχή 27 συνολικά ποδοσφαιριστών μεταξύ των οποίων και οι δύο νεαροί της Νέων U 21 που βρίσκονται υπό παρακολούθηση από τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα. Η όρεξη για δουλειά και η καλή διάθεση ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της χθεσινής προπόνησης της ΑΕΛ. Σήμερα οι «βυσσινί» θα έχουν διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα), ενώ την Κυριακή θα γίνει μία προπόνηση.
Οι ρυθμοί αναμένεται να ανέβουν μετά τη Δευτέρα και πιο συγκεκριμένα μετά τα εργομετρικά που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις των Δένδρων. Σε ό,τι αφορά στους Νταμπίζα και Βενετίδη θα επιστρέψουν αύριο Κυριακή.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass