ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑ

Ανακοινώθηκε «χρήμα»... αλλά για πότε;

* Ο ΟΠΑΠ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2010 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:49
Σε τέτοιες ισχνές οικονομικά εποχές τέτοιες ειδήσεις είναι πραγματικά σημαντικές. Και πώς να μην είναι άλλωστε όταν οι περισσότερες ομάδες μπάσκετ της χώρας (πλην των μεγάλων) έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Χθες λοιπόν ανακοινώθηκε η αποδέσμευση της τελευταίας δόσης της χορηγίας του ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2009-2010. Το ποσό ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ και θα μοιραστεί αναλόγως στις διοικήσεις των ομάδων που έχουν πολλά θέματα σε εκκρεμότητα να τακτοποιήσουν. Ο ΟΠΑΠ είχε αποφασίσει να μπλοκάρει την τελευταία δόση, μετά τα θλιβερά επεισόδια στο ΣΕΦ, στον τέταρτο τελικό των πλέι οφ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Από τα χρήματα αυτά, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) θα πάρει απευθείας από τον ΕΣΑΚΕ 56.000 ευρώ από το ποσό που αντιστοιχεί στην ΑΕΚ, μόλις κατατεθούν στη Λίγκα. Πρόκειται για την προϋπόθεση που είχε θέσει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στον πρόεδρο της Ένωσης, Μπάμπη Καραμανλή, προκειμένου να δεχτεί να καταθέσει η ΕΟΚ στην Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIBA) το υπόλοιπο του χρέους των «κιτρινόμαυρων» προς τον Σμίλιαν Πάβιτς.
Όσον αφορά τώρα στη λαρισινή ομάδα που ήταν πέρυσι στην Α1 Εθνική κατηγορία τον Γυμναστικό / Ολύμπια έχει να λάβει δύο δόσεις. Αυτές χωρίς τους φόρους είναι περίπου στις 80.000 ευρώ. Όταν έρθουν αυτά τα χρήματα αναμένεται να κλείσουν αρκετές «τρύπες», ωστόσο το κρίσιμο ερώτημα είναι το πότε θα έρθουν;
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass