ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.

Ήρθαμε σε μεγάλη και ιστορική ομάδα

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2010 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:49
Γεμάτοι αισιοδοξία και καταθέτοντας την προσδοκία τους να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους υψηλούς της στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Α.Ε.Λ. δήλωσαν μεταξύ άλλων τα εξής:
ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από εννέα χρόνια. Νιώθω εξαιρετικά που ήρθα σε έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως είναι η Α.Ε.Λ. Η απόφασή μου ήρθε μετά από ώριμη σκέψη και στο τέλος έκανα αυτό που μου είπε η καρδία μου. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου η κατασκευή του νέου γηπέδου».
ΑΜΠΑΡΗΣ: «Η πρόταση της Α.Ε.Λ. με κάλυψε οικονομικά και παράλληλα ικανοποίησε τις φιλοδοξίες μου. Νομίζω πως όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, θέλουν κάποια στιγμή να έρθουν σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ομάδα της Λάρισας. Κίνητρο φυσικά για να πω το ναι ήταν και το νέο γήπεδο αλλά και ο κόσμος που ωθεί την ομάδα στις νίκες. Για μένα η Α.Ε.Λ. αποτέλεσε την πρώτη μου επιλογή. Η ύπαρξη πολύ καλών τερματοφυλάκων στην ομάδα είναι ένα κίνητρο για την προσωπική μου βελτίωση».
ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ: «Αισθάνομαι πολύ τυχερός που σε τέτοια ηλικία υπογράφω το πρώτο επαγγελματικό μου συμβόλαιο στη γενέτειρά μου. Θα προσπαθήσω να καθιερωθώ στην 11άδα και ευελπιστώ ότι με πολύ δουλεία θα πετύχω τον στόχο μου».
ΜΠΑΤΑΒΑΝΗΣ: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στο δυναμικό της αγαπημένης μου ομάδας και θέλω να τη βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου να υλοποιήσει τους στόχους της. Φυσικά στην ομάδα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και θέλω μέσα από τη δουλεία να καθιερωθώ στο βασικό σχήμα».
ΡΕΝΤΖΑΣ: «Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Παπακώστα που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα της πόλης μου».
ΒΟΥΖΑΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ένα παιδικό μου όνειρο έχει υλοποιηθεί και εφόσον δουλέψω σκληρά θα ανταμειφθώ».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass