ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ Π. ΦΟΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ»-ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Ο Δ. ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ

Ανανέωσε ο Σαΐτης στον Αετό

*ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΓΛΑΥΚΗ Ο Φ. ΓΚΟΥΖΙΩΤΗΣ *ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2011 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:49
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τελικά ένας γνώριμος από τα παλιά, ο Δημήτρης Τσέτσιλας, που θήτευσε στην ομάδα και κατά το παρελθόν, θα καθίσει στον πάγκο του Αετού Μακρυχωρίου τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά την αντικειμενική αδυναμία (σ.σ. λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων) του Σωτήρη Κουκουθάκη να απαντήσει θετικά στην πρόταση των «κιτρινόμαυρων».
Από κει πέρα η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» αρχίζει να μετατοπίζει το ενδιαφέρον της στο μεταγραφικό στίβο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αετός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι απόκτησης του Π. Φουσίκα για τον οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Αμπελωνιακός, Μαχητής Τερψιθέας και Κρανούλα.
Η παραμονή του Σωτήρη Σαΐτη και τη νέα σεζόν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης συμφώνησε με τη διοίκηση του Αετού, ενώ πολύ κοντά σε ανανέωση της συμφωνίας βρίσκεται και ο Λευτέρης Τέας.
***
Πολύ πιθανή ακούγεται η επιστροφή ου Φώτη Γκουζιώτη στη Δάφνη Γλαύκης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Δευκαλίωνα Κρανιάς φαίνεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά με στόχο να κρεμάσει εκεί τα παπούτσια του και να κλείσει τον κύκλο της αγωνιστικής του δράσης.
***
Ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λάρισας έμεινε ο τερματοφύλακας Άρης Μόσιαλος. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων του νομού.
***
Τέλος σε ό,τι αφορά στη Δήμητρα Αγιάς, το διοικητικό αδιέξοδο φαίνεται ότι έληξε αφού οι πληροφορίες κάνουν λόγο για νέο φιλόδοξο και δυναμικό πρόσωπο που θα ηγηθεί του διοικητικού σχήματος με στόχο την ανοδική πορεία της ομάδας και την επιστροφή στη μεγάλη τοπική κατηγορία.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass