ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Κυριτσάκα ξανά στην Ολυμπιάδα

* «ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ» ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2011 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:49
Παίζει μπάσκετ εδώ και 15 χρόνια. Μόνο πέρυσι όμως έβγαλε από πάνω της τη φανέλα της Ολυμπιάδας Λάρισας και φόρεσε αυτή του Ολυμπιακού Βόλου. Και αυτό ήταν πολύ… Η Μαρία Κυριτσάκα η ποιοτικότερη ίσως αθλήτρια μπάσκετ που έχει βγάλει η Λάρισα τα τελευταία χρόνια επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς της, την Ολυμπιάδα.
Χθες συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και μίλησε στην «Ε» γι΄ αυτή της την απόφαση: «Είναι η ομάδα της καρδιάς μου και χαίρομαι που επέστρεψα σε αυτή. Με την Ολυμπιάδα πραγματικά θεωρώ πως είμαι ένα. Έπαιξα πέρυσι στην Α1 με τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά είχαμε την ατυχία να υποβιβαστούμε, έτσι φέτος δεν θα ήθελα να τεθώ αντιμέτωπη με την Ολυμπιάδα στην Α2 σε καμία περίπτωση».
Η Μαρία Κυριτσάκα 26 ετών και με ύψος 1.78 αγωνίζεται στη θέση της σμολ φόργουορντ, και με την Ολυμπιάδα έχει πανηγυρίσει τόσο την άνοδο στην Α1 αλλά έχει παίξει άλλες δύο σεζόν στην κορυφαία κατηγορία με τα χρώματά της.
«Εκτιμώ πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Έχουμε ένα καλο ρόστερ και ίσως βρεθούμε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος» ανέφερε μιλώντας για στόχους.
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ
Η Κυριτσάκα δεν ήταν η πρώτη μεταγραφή και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι ούτε και η τελευταία. Όπως όλα δείχνουν η Ολυμπιάδα θα προσπαθήσει να αποκτήσει και μια πλέι μέικερ. Αν γίνει και αυτό τότε κλείνει και το ρόστερ για τη φετινή περίοδο.
Συνολικά έχουν αποκτηθεί λοιπόν η Ελένη Μάνθου είναι γεννημένη το 1988 και ανήκει στην Ολυμπιάδα. Ξεκίνησε το μπάσκετ στα 13 της χρόνια και με ύψος 1.82 παίζει στη θέση 4.Λόγω σπουδών όμως έφυγε για την Αθήνα και εκεί έπαιζε στον ΑΟ Ζωγράφου για αρκετά χρόνια. Τώρα όμως επιστρέφει λόγω μετοίκησης. Επίσης έχουν αποκτηθεί δύο νεαρές παίκτριες από την Σταυρούπολη. Η Σοφία Μαγδαλιανίδου (σέντερ) και η Κατερίνα Τιτοπούλου (1-2).
Όσον αφορά τις περσινές παίκτριες όλα δείχνουν πως δεν θα φύγει καμία από την Ολυμπιάδα. Καψοκόλη, Σκαρλή, Καλλίδη, Νταουντάκη είναι κοντά στην ανανέωση καθώς δεν υπάρχει λόγος να σταματήσει η συνεργασία των δύο πλευρών. Το ίδιο ισχύει και για τις Σολωμού, Πλασταρά, Νταναβάρα, Δημήρη, Παπαθωμά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass