ΕΠΕΣΕ ΧΘΕΣ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Γ. ΠΛΙΤΣΗ

Επίλογος μιας επιτυχημένης χρονιάς

* ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ * ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2011 23:35 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:48
Με την καθιερωμένη τελετή λήξης έπεσε χθες στο Sport Club «Maracana» η αυλαία της φετινής χρονιάς για την Ακαδημία ποδοσφαίρου Γ. Πλίτση. Μιας χρονιάς άκρως επιτυχημένης για τους «γαλανόλευκους» τόσο από αγωνιστικής πλευράς, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΛ στους γεννηθέντες το 1998, όσο και από οργανωτικής με κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των αθλουμένων μελών. Η ποδοσφαιρική οικογένεια του γνωστού παλαίμαχου άσου της ΑΕΛ και της Εθνικής Ελλάδος έγινε μεγαλύτερη κατά ποσοστό 50% και αριθμεί πλέον περί τα 190 παιδιά, ενώ στόχος είναι ο αριθμός αυτός να φτάσει τα 300 τη νέα περίοδο.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε μας και τους υποσχόμαστε ότι όσο μας δείχνουν αυτήν την εμπιστοσύνη τόσο και μεις θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι» επισήμανε ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Γιώργος Πλίτσης και συνέχισε:
«Τους θέλουμε βοηθούς σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε όχι για να βγάλουμε όλα τα παιδιά ποδοσφαιριστές αλλά για να σφυρηλατήσουμε σωστούς χαρακτήρες. Αν πετύχουμε αυτόν τον πρώτο στόχο πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά, τη διάθεση που υπάρχει και το ταλέντο θα βγάλουμε πάρα πολλούς παίκτες που θα βοηθήσουν τη μεγάλη ομάδα της Λάρισας η οποία φέτος είχε μία τρικυμιώδη χρονιά λόγω του υποβιβασμού της.
Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλες τις ομάδες και πιστεύω ότι όλοι αυτό το σκοπό έχουν. Να δουλέψουν και τα άλλα σωματεία όπως δουλεύουμε και ‘μεις για να δημιουργήσουμε καλούς ποδοσφαιριστές και να διαπαιδαγωγήσουμε καλούς χαρακτήρες».
Οι ποδοσφαιρική δραστηριότητα της Ακαδημίας Γ. Πλίτση τη φετινή χρονιά ήταν πλούσια και δεν περιορίστηκε μόνο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ. Συμμετείχε σε πολλά τουρνουά Πανελληνίως και κάθε τμήμα έπαιξε συνολικά 40 με 45 παιχνίδια.
«Αποτελεί ρεκόρ για τη φετινή σεζόν ο αριθμός αυτός» σχολίασε ο Γιώργος Πλίτσης και πρόσθεσε:
«Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και νομίζω ότι έχουμε φτάσει σ’ ένα επίπεδο ικανοποιητικό με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΛ στους γεννηθέντες το 1998. Νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που πραγματικά έδωσαν και την ψυχή τους για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους».
Τέλος σε ότι αφορά στα μελλοντικά σχέδια ο Γιώργος Πλίτσης δεν θέλησε ακόμα να αποκαλύψει κάποια πράγματα ωστόσο δεν αποκλείεται η συνεργασία με μεγάλους Ελληνικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους.
***
Η χθεσινή τελετή λήξης στο Sport Club «Maracana» περιελάμβανε το καθιερωμένο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ γονέων και προπονητών, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μουσική εκδήλωση με πολλά σουβλάκια, γλυκά και αναψυκτικά.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass