ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Έξι μεταγραφές πραγματοποίησε ο Οικονόμος

* ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2011 23:34 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:48
Έξι μεταγραφές πραγματοποίησε μέχρι τώρα η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ενισχύοντας σημαντικά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, προκειμένου να παρουσιάσει ένα ομοιογενές σύνολο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, όταν αυτό θα ξεκινήσει.
Κυρίως η προσπάθεια ενίσχυσης επικεντρώνεται σε νέα παιδιά, που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα τους και τα οποία θα χρειαστεί να δουλέψουν πολύ σκληρά σε καθημερινή βάση, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας.
Τα καινούργια πρόσωπα λοιπόν στο σωματείο της Τσαριτσάνης, είναι: Θανάσης Κορομπίλιας (Α.Ο. Καρδίτσας), Νίκος Μήσιος (Οδυσσέας Κορδελιού - Βλαχογιάννι), Κώστας Μπανούσης (Εορδαϊκός, ΑΕΛ), Φλόρενς Κέρι (Αλμυρός), Θανάσης Λιόλιος (Π.Σ. Ελασσόνας), ενώ επέστρεψε και ο Ηλίας Λιλοράρι που αγωνιζόταν δανεικός στον Λαρισαϊκό.
Το Σαββατοκύριακο θα είναι ένα διήμερο ξεκούρασης για τους ιθύνοντες της ομάδας και από αύριο σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή Γιώργο Καλτέκη, θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δυναμικό των «Πρασίνων».
ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Εν τω μεταξύ, όπως ειπώθηκε από διοικητικά στελέχη της ομάδας, η προετοιμασία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει κανονικά, όπως προγραμματίσθηκε από την τεχνική ηγεσία.
Δηλαδή στις 10 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος αγιασμός στο γήπεδο της Τσαριτσάνης, ενώ την επομένη ημέρα (Δευτέρα), θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.
Στις 24 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο να μεταβεί η ομάδα στους Φιλιππαίους Γρεβενών, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο, ενώ ίσως δοθούν και ένα η δυο φιλικά παιχνίδια.
ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΟ… ΤΑΞΙΔΙ
Ξεκάθαρος ήταν για τους φετινούς στόχους του Οικονόμου ο αντιπρόεδρος κ. Σαράντης, ο οποίος σε μια παρέα φίλων στο «Λιμανάκι» τόνισε ότι όλοι στην ομάδα θα χαρούν αυτό το ταξίδι στην Γ΄ Εθνική, μια κατηγορία όπου το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης θα καταβάλλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια, κρατώντας χαμηλούς τόνους όλη την περίοδο.
Εξέφρασε δε την αισιοδοξία του ότι ο Οικονόμος θα έχει μια σταθερά καλή πορεία και θα κάνει υπερήφανο τον κόσμο της ομάδας, ενώ όποια εμπόδια παρουσιαστούν με την ομοψυχία που υπάρχει, γρήγορα θα ξεπερασθούν.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass