ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

Ζουμπάς και επίσημα στον Αστέρα

* ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ *ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2011 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:48
Ο Νίκος Ζουμπάς είναι από χθες επίσημα στην οικογένεια του Αστέρα Λάρισας. Ο έμπειρος μπασκετμπολίστας εδώ και καιρό είχε συμφωνήσει με την ομάδα που θα παίξει για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική κατηγορία και εν τέλει η συμφωνία αυτή σφραγίστηκε στα γραφεία του συλλόγου. Μαζί με τον Νίκο Ζουμπά όμως αποκτήθηκε και ένας ακόμη παίκτης, ο νεαρός Λάζαρος Χαιρετίδης. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Αστέρα στην «Ε» αναφέρει τα εξής: «Ο ΑΟ Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο μεταγραφικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα απέκτησε τον Νίκο Ζουμπά από το ΓΣ Νίκαιας και τον νεαρό τέως αρχηγό της εφηβικής ομάδας της Ελασσόνας Λάζαρο Χαιρετίδη. Ο Νίκος Ζουμπάς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία σε πολλές ομάδες της πόλης και με την εμπειρία του και με την αξία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.
Επίσης ο νεαρός ταλαντούχος πόιντ γκαρντ Λάζαρος Χαιρετίδης που μέχρι πρότινος ήταν ο αρχηγός της εφηβικής ομάδας της Ελασσόνας που πήρε μέρος στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, είναι επίσης μια μεταγραφική επιτυχία για το σύλλογο. Ο Αστέρας ευχαριστεί θερμά τον ΓΣ Νίκαιας και ΓΣΕ Ελασσόνας για τη συνεργασία που είχαμε».
Σύμφωνα με πληροφορίες εν τω μεταξύ κοντά στην ανανέωση είναι και ο Θανάσης Κυρίτσης. Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση και αναμένεται να ανακοινωθεί και αυτός από μέρα σε μέρα. Μέχρι στιγμής ο Αστέρας έχει προβεί σε τέσσερις ανανεώσεις. Με τον Γκαμπέτα, τον Αθανασόπουλο, τον Κολιούμπα και τον Σουλιώτη. Σε αυτούς προστίθεται και η επαναφορά του Τριανταφύλλου από τον Εθνικό. Οι παίκτες γίνονται άμεσα επτά αφού αποκτήθηκαν και οι Ζουμπάς – Χαιρετίδης.
Την Πέμπτη 30 Ιουνίου εξάλλου στο εμπορικό επιμελητήριο της Λάρισας θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας και των εισιτηρίων διαρκείας. Θα παρουσιαστούν τα μεταγραφικά αποκτήματα, ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής και οι κάρτες για την περίοδο 2011 – 2012.
Όσον αφορά τώρα στα εντός έδρας ματς του Αστέρα οι ιθύνοντες της ομάδας σκέφτονται να έρθουν σε συμφωνία με το Φοίνικα για να ζητήσουν κλειδάριθμο (παρά το γεγονός πως δεν έχουν την ίδια έδρα) στην κλήρωση του πρωταθλήματος. Αν γίνει δεκτό το αίτημά τους τότε τη μία Κυριακή θα παίζει ο Αστέρας στο κλειστό του Αλκαζάρ και την άλλη ο Φοίνικας στον Άγιο Θωμά. Έτσι θα εξασφαλίσουν και οι δύο ομάδες έναν καλό αριθμό θεατών που τον έχουν ανάγκη τόσο οι ίδιες όσο και το μπάσκετ της Λάρισας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass