ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΕΡΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επιστρέφει δριμύτερος

* ΜΠΑΚΑΡΟΣ, ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗΣ, ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΣΤΟΧΟΥΣ» ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2011 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:47
Δυναμικό «comeback» επιχειρεί να κάνει ο Ηρακλής Λάρισας με στόχο να αναρριχηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη μεγάλη τοπική κατηγορία και όχι μόνο. Για το λόγο αυτό η φετινή μεταγραφική περίοδος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμή για τους «κυανόλευκους» που θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ της ομάδας. Άλλωστε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι η ομάδα του Βαγγέλη Κώτσιου έδειξε λίγο ως πολύ τις τάσεις της.
Ένα από τα ονόματα που κρατάει κλειστό στα χαρτιά της η διοίκηση του συλλόγου φαίνεται να είναι και αυτό του ο Άρη Κυρίτση που είχε ξεκινήσει την καριέρα του από το Φαλανιακό με θητεία μεταξύ άλλων στη μικτή ΕΠΣΛ και τον Πανηλειακό. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία συνεργασίας με τη Λαρισινή ομάδα όμως οι μεταγραφικές εκπλήξεις των ανθρώπων του Ηρακλή δεν σταματούν εδώ.
Ο γνωστός τερματοφύλακας που σύνδεσε το όνομά του με τον Απόλλωνα Λάρισας τον οποίο υπηρέτησε επί σειρά ετών, Μπάμπης Μπακαρός βρίσκεται και αυτός στα πλάνα του Ηρακλή όπως επίσης και ο κεντρικός από την ομάδα του Πυργετού Σωκράτης Κολομητρούσης. Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ιστορικό σύλλογο της Λάρισας που αναμένεται τη νέα χρονιά να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία.
ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Εν τω μεταξύ άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία των γραφείων του συλλόγου τα οποία θα στεγάζονται στην οδό Κλεάρχου Πατέρα 30. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Ηρακλή στην 1η Ιουλίου όλα θα είναι έτοιμα. Τέλος σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο υπολογίζεται να ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Κώτσιου που ανανέωσε τη συνεργασία του και θα είναι υπεύθυνος μόνο για την ανδρική ομάδα, ενώ για τα τμήματα υποδομής γίνονται προσπάθειες να βρεθεί νέος προπονητής-γυμναστής.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass