ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»

Ο Κυρατζής ξανά στον Φοίνικα

* ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2011 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:46
O Αντώνης Κυρατζής πριν από λίγο διάστημα πανηγύρισε με τον Αστέρα την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ. Η συνεργασία του λύθηκε και κάποιοι θεώρησαν πως έχασε την ευκαιρία να εργαστεί ξανά στη Γ’ Εθνική όμως τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Ο Κυρατζής επιστρέφει στον Φοίνικα μετά από 4 χρόνια, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από τη λαρισινή ομάδα.
Η πρώτη παρουσία του Αντ. Κυρατζή στον πάγκο του Φοίνικα ήταν την περίοδο 2004-05 στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και με 17 νίκες και 9 ήττες (σε πρωτάθλημα και play off) η ομάδα έφτασε στους τελικούς των play off.
Η δεύτερη φορά στο Φοίνικα ήταν την περίοδο 2006-07 (η πρώτη χρονιά στη Γ' Εθνική), με την ομάδα να πετυχαίνει άνετα την παραμονή της, καταλαμβάνοντας την 8η θέση με 12 νίκες και 14 ήττες.
Ήδη μάλιστα ξεκίνησε και ο προγραμματισμός ενόψει και της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου. Χθες ο προπονητής είχε μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.
Από σήμερα εξάλλου θα αρχίσουν και οι συζητήσεις της διοίκησης με τους παλιούς παίκτες του Φοίνικα. Μετά θα στηθεί το πλάνο των μεταγραφών σε συνεργασία φυσικά με τον Κυρατζή.
ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΣ ΒΟΛΟΥ
Χθες εξάλλου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση (μετά από αυτή των σωματείων της ΕΚΑΣΘ) στα γραφεία της ΕΟΚ στη Θεσ/κη και η ομάδα που καλύπτει τη 12η θέση του α' ομίλου του βορρά είναι το ΣΑΑΚ Ανατόλια το οποίο φέτος στα μπαράζ των δευτεραθλητών κατέλαβε τη 2η θέση.
Όμως η είδηση θεσσαλικού ενδιαφέροντος είναι πως στον πίνακα δεν βρίσκεται ο ΓΣ Βόλου που πριν από λίγο διάστημα έκανε και... φιέστα ανόδου. Στη θέση του βρίσκεται ο Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης και όπως όλα δείχνουν θα υπάρχουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.
Μέχρι στιγμής τουλάχιστον και σύμφωνα με την ΕΟΚ οι 12 ομάδες που θα λάβουν μέρος στον α΄όμιλο είναι οι εξής:
1. ΓΣ Αμπελώνα
2. ΑΟ Μεταμόρφωση Βόλου
3. ΑΟ Φοίνιξ Λάρισας
4. ΑΣ Αργος Ορεστικό
5. ΑΣ Ηρακλής Κοζάνης
6. ΑΟΚ Αιγινιακός
7. ΓΑΣ Μ.Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης
8. ΑΟ Αστέρας Λάρισας
9. ΓΑΣ Αλεξανδρείας
10. ΑΣ Διόσκουροι Κοζάνης
11. ΑΣ Φίλιππος Βεροίας
12. ΣΑΑΚ Ανατόλια
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Τα όσα συμβαίνουν σχετικά με τον ΓΣ Βόλου και τον Μ. Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης κρατάνε σε αγωνία και μια λαρισινή ομάδα τον Φοίβο. Ο Φοίβος (που κέρδισε στο μπαράζ τα Φάρσαλα) περιμένει να δει σε ποια κατηγορία θα παίξει. Αν τελικά ο ΓΣ Βόλου ανέλθει στην Γ’ Εθνική και ο ΓΣ Ολύμπια δεν δηλώσει συμμετοχή στην Α1 ΕΣΚΑΘ τότε θα παίξει στην Α1 ΕΣΚΑΘ τη νέα σεζόν. Αν όμως δεν γίνει κάτι από τα δύο αυτά θα παραμείνει στην Α2.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass