ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Επενδύει σε ταλέντα ο Τύρναβος 2005

* ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΧΡ. ΝΤΑΛΛΑ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2011 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:46
«Με την ίδια φιλοσοφία θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια, επενδύοντας σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της περιοχής» είχε δηλώσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο πρόεδρος του Τυρνάβου 2005 Βασίλης Μπρέζας και τα λόγια όπως φαίνονται, γίνονται πράξεις.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, η τυρναβίτικη ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με αυτή των «Ατρομήτων», για την απόκτηση του 17χρονου γκολκίπερ (σ.σ. γεννημένος το 1994), Χρήστου Ντάλλα.
Ο τεχνικός του Τυρνάβου Μιχάλης Ζιώγας έχει προσωπική άποψη για τις δυνατότητες του νεαρού πορτιέρου, που ήταν βασικός τερματοφύλακας στη Μικτή Νέων της ΕΠΣ Λάρισας και εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτησή του, καθώς δίπλα στον έμπειρο Πέτρο Καραναστάση και στον ταλαντούχο Κώστα Γούπο, σίγουρα ο νεαρός έχει να μάθει πάρα πολλά, στην περίπτωση φυσικά που ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Από ό,τι γνωρίζουμε έγινε μια πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές, τα σημεία προσέγγισης ήταν πολλά καθώς ο Μιχάλης Ζιώγας με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΛ και τεχνικό υπεύθυνο των «Ατρομήτων» Θοδωρή Βουτυρίτσα έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τις επόμενες ημέρες σε νέα συνάντηση αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.
ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΖΕΚΟ
Εκτός από τον Ντάλλα, ο Τύρναβος 2005 βρίσκεται μια... ανάσα από την απόκτηση του έμπειρου Καρδιτσιώτη επιθετικού Δημοσθένη Τζέκου και αν δεν συμβεί κάτι το απρόοπτο τις επόμενες ημέρες, δεν αποκλείεται μέχρι την Κυριακή να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το θέμα της μεταγραφής του.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΣΙΑΣ
Από κει και πέρα, στον Τύρναβο «θα γίνουν μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού» τόνισε ο διοικητικός της ομάδας Κώστας Μπάρδας, που εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του ότι την καινούργια αγωνιστική περίοδο η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή, σε όλα τα επίπεδα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass