ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΣΟΙ ΤΗΣ ΕΡΑΣ. ΑΕΛ, ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ «ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ»

Ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου

* ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΓΙΑΞ * ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2011 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:46
Το ραντεβού τους για το δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου ανανέωσαν οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων της Ερασ. ΑΕΛ οι οποίοι αποχαιρέτησαν χθες τη φετινή σεζόν. Μια σεζόν που κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη για τη «βυσσινί» οικογένεια, απόρροια της μεγάλης προσπάθειας, της συνέπειας και της οργάνωσης που επέδειξαν οι άνθρωποι του συλλόγου.
Η χθεσινή τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Larissa Sport Center παρουσία του πρόεδρου της Ερασ. ΑΕΛ, Ανδρέα Λιόντου ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του έκανε μία ανασκόπηση της φετινής χρονιάς και προανήγγειλε τους στόχους και τη φιλοσοφία για τη νέα σεζόν. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος Αντώνης Γραβάνης ο οποίος αναφέρθηκε στις φετινές επιτυχίες του συλλόγου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ υπογραμμίζοντας ότι η Ερασ. ΑΕΛ δεν λειτουργεί με οικονομικά κριτήρια αλλά με στόχο την ανάδειξη ποδοσφαιριστών για τη μεγάλη ομάδα της Λάρισας και ευχαρίστησε το Larissa Sport Center για τη φετινή συνεργασία.
Η χθεσινή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση στους παρευρεθέντες.
ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΓΙΑΞ
Με φόντο την εν δυνάμει συνεργασία με τον Άγιαξ και παρουσία του διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή της Μπολόνια Βαγγέλη Μόρα (που είναι ο βασικός συντελεστής αυτής της προσπάθειας) πραγματοποιήθηκε χθες στα Ταμπάκικα η τελετή λήξης της φετινής περιόδου για τα τμήματα υποδομής των Αμπελοκήπων.
«Είμαστε ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό γιατί καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά τον αριθμό των παιδιών των τμημάτων υποδομής από 25 πέρσι σε 60 φέτος και ευελπιστούμε αυτός ο αριθμός να γίνει ακόμα πιο μεγάλος την επόμενη χρονιά» τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Μπαλανίκας και πρόσθεσε:
«Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος μας. Είμαι παράλληλα ικανοποιημένος γιατί ο κόσμος της συνοικίας έδωσε το «παρών» στη σημερινή εκδήλωση και θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες της Ακαδημίας Πλίτση και του Λαρισαϊκού για τη συμμετοχή τους στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) γιορτή».
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΑΟ Αμπελοκήπων αναφέρθηκε στο θέμα του Άγιαξ αλλά και τις ενδεχόμενες διοικητικές αλλαγές λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Βρισκόμαστε σε επίπεδο συζητήσεων και τίποτα περισσότερο. Το πιθανότερο την ερχόμενη Τρίτη να πραγματοποιηθεί η επαναληπτική γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Αν επιτευχθεί συμφωνία στο θέμα της συνεργασία με τον Άγιαξ θα προχωρήσουμε σε αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο με την προσθήκη νέων μελών».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή εκδήλωση στα Ταμπάκικα εκτός από τις φιλικές αναμετρήσεις περιελάμβανε και μοντέρνους χορούς που παρουσίασαν τα κορίτσια του χορευτικού συγκροτήματος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων ενώ στο τέλος όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γευτούν νόστιμα σουβλάκια , προσφορά της διοίκησης του συλλόγου.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Εσωτερικό τουρνουά ανά ηλικιακή κατηγορία περιελάμβανε η χθεσινή γιορτή λήξης της φετινής περιόδου για την ακαδημία «Ατρόμητοι» στις εγκαταστάσεις του Sport Club Βουτυρίτσα. Ο υπεύθυνος της ακαδημίας και επικεφαλής της προπονητικής ομάδας Θοδωρής Βουτυρίτσας στη σύντομη ομιλία του αναφερόμενος στη φετινή χρονιά ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών για τη στήριξή τους και τους προπονητές για την άψογη συνεργασία και προανήγγειλε για τη νέα σεζόν τη συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων πάνω σ’ ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα που αφορά στις αναπτυξιακές ηλικίες.
Οι αγωνιστικές δραστηριότητες του συλλόγου θα ολοκληρωθούν με τη συμμετοχή ομάδων σε δύο τουρνουά που θα διεξαχθούν στην Πτολεμαϊδα αύριο Σάββατο (γεν. 1997-1998 και 1999-2000) και στο Βόλο, από 23 ως 26 Ιουνίου 2011, (γεν. 1998, 1999 και 2000-2001).
Τέλος η διοίκηση της Ακαδημίας «Ατρόμητοι» ευχαριστεί τους Αφούς Αργυράκη για την πολύτιμη προσφορά τους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass