ΕΝΩ ΛΥΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΦΛΙΓΚΟ

Ο Κώστας Μπανούσης στον Οικονόμο

* ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥΣ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2011 4:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:45
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά τους Κορομπίλια και Μήσιο, μια ακόμη σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε χθες η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, που κινείται πάνω στο πλάνο που κατέστρωσαν οι διοικούντες σε συνεργασία με τον προπονητή, Γιώργο Καλτέκη
Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο 23χρονος Ελασσονίτης μεσοεπιθετικός Κώστας Μπανούσης ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Εορδαϊκό, ενώ έπαιξε παλιότερα στην ΑΕΛ, στον Πυρσό Γρεβενών και στο Χαϊδάρι.
Από την άλλη πλευρά, λύθηκε η συνεργασία με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας Κώστα Φλίγκο, τον οποίο η διοίκηση του Οικονόμου ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και τους εύχεται ό,τι καλύτερο, στη συνέχεια της καριέρας του.
Τις ευχαριστίες του εκφράζει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, τόσο στον κόσμο της ομάδας όσο και στους διοικούντες , στους συμπαίκτες του και στην τεχνική ηγεσία για την άψογη συνεργασία που είχαν, ευχόμενος ό,τι το καλύτερο την καινούργια σεζόν.
Τον ποδοσφαιριστή θέλει ο γνωστός προπονητής Μίοτρανγκ Τσίρκοβιτς , ενώ δέχθηκε ήδη προτάσεις και από ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών.
ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ KΕΡΟ ΛΟΡΙ
Ένας από τους παίκτες που δοκιμάσθηκε πρόσφατα στις φιλικές αναμετρήσεις και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις είναι ο μεσοεπιθετικός Κέρι Λόρι ο οποίος όπως όλα δείχνουν τα πράγματα θα αγωνίζεται την καινούργια περίοδο, στον Οικονόμο.
Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές μιας και φέτος αγωνίσθηκε με τη φανέλα του Αλμυρού και με τα 36 γκολ που πέτυχε συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο στη Δ΄ Εθνική κατηγορία.
Μάλιστα την πρώτη του εμφάνιση την έκανε την περίοδο 2006-07 στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΘ με τη φανέλα του Μαγνησιακού όπου πέτυχε 27 τέρματα. Δοκιμάσθηκε στην Άρσεναλ, μεταγράφηκε στη Βέροια ενώ αγωνίσθηκε και στην ομάδα U-20 του Ολυμπιακού Βόλου. Ένας παίκτης με πλούσια χαρίσματα που αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στη νεοφώτιστη στον χώρο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
ΔΙΕΥΚΡΙΝIΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΝΤΖΑΦΟΥΛΗ
Όσον αφορά στον κεντρικό αμυντικό Χρήστο Μαντζαφούλη, διευκρινίζεται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι δεν επήλθε συμφωνία στο οικονομικό μέρος και γι’ αυτό δεν ανανεώθηκε η συνεργασία με την ομάδα.
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Προχθές το μεσημέρι εν τω μεταξύ πήγαν στους Φιλιππαίους Γρεβενών ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Τόλιος με τον γενικό γραμματέα Γιάννη Μπέη, είδαν τις θαυμάσιες όπως είπαν εγκαταστάσεις και έδωσαν το τελικό οκ για να πραγματοποιηθεί σε αυτό το αθλητικό κέντρο, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, από 24 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου, ενώ μια ημέρα νωρίτερα την Κυριακή 10/7 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass