ΤΟ «PANTHEON PLAZA» ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Λάρισα, πόλη του μπιτς βόλεϊ...

* ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΛΙΤΣΙΟΥ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2011 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:45
Από την Πέμπτη η Λάρισα θα έχει το δικό της γήπεδο μπιτς βόλεϊ, μετά από πρωτοβουλία στο «PANTHEON PLAZA», που αποφάσισε να κάνει ένα εγχείρημα στο πάρκινγκ που διαθέτει και φαίνεται ότι ενθουσιάστηκαν πολλοί φίλοι του αθλήματος.
Πρωταγωνίστρια των αγώνων θα είναι η πρώην αθλήτρια της Ε.Α.Λ. και δευτεραθλήτρια Ελλάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών και Νεανίδων, Εύη Λίτσιου, που θα κάνει ζευγάρι με τη Σιμόνα Ιόβτσεβα.
Για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση, η Εύη Λίτσιου μας λέει: «Μπορεί να σταμάτησα το βόλεϊ σάλας, αλλά στο μπιτς βόλεϊ πάντα συμμετείχα και χαίρομαι που επιτέλους θα αγωνιστώ στη Λάρισα μετά από αυτή την πρωτοβουλία που πήρε το «PANTHEONPLAZA». Νομίζω ότι δεν είναι μόνο οι αγώνες που έχουν ενδιαφέρον, αλλά η ευκαιρία του κοινού να γνωρίσουν αυτό το άθλημα και παράλληλα θα υπάρχει και φιλανθρωπικός σκοπός, καθώς για κάθε παιχνίδι τα 10 ευρώ θα δίνονται στη Θεραπευτική Κοινότητα «Έξοδος».
Το τουρνουά beachvolley θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Ιουνίου με αγώνες γυναικών που συμμετέχουν σε ομάδες της Α1. Στο τουρνουά συμμετέχουν 12 ομάδες γυναικών και οι αγώνες θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 6.30 το απόγευμα μέχρι τις 10.30 το βράδυ και θα ολοκληρωθούν με τον τελικό στις 5 Ιουλίου. Παράλληλα με το τουρνουά θα γίνονται και αγώνες επωνύμων Λαρισαίων που δέχτηκαν να συμβάλουν στο φιλανθρωπικό σκοπό!
Αφού ολοκληρωθεί το τουρνουά το γήπεδο θα παραμείνει στο εμπορικό κέντρο μέχρι 31 Ιουλίου για το κοινό. Μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στο τηλέφωνο: 6978 778517 ή στη γραμματεία των αγώνων που θα βρίσκεται καθημερινά στο PantheonPlaza από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass