Ο ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ο ένας μένει και ο άλλος ... περιμένει

50 - 50 ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2011 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:44
Του Κ. Γκιάστα
Διαφορετικές καταστάσεις έχουμε στο θέμα του προπονητή σε ΓΣ Αμπελώνα και Φοίνικα. Στην Αμπελωνίτικη ομάδα έκλεισε το θέμα αφού ανανέωσε ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας ενώ στον Φοίνικα όλα είναι ρευστά με τον Βάιο Θεοδωρόπουλο. Συγκεκριμένα στις δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής τα πράγματα έχουν ως εξής:
ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
Ο πρόεδρος του ΓΣ Αμπελώνα, Άρης Σουμπενιώτης συναντήθηκε με τον προπονητή Βαγγέλη Κουτσοκέρα και σύμφωνα με πληροφορίες τα βρήκαν σε όλα και αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και για τη νέα σεζόν ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα παίζει η ομάδα (αφού περιμένει κλήση και από την Β’ Εθνική αν δημιουργηθούν τέσσερα κενά από τις παραπάνω κατηγορίες). Ο διοικητικός ηγέτης της αμπελωνίτικης ομάδας εξέφρασε την ικανοποίησή του προς τον προπονητή και του ζήτησε να προχωρήσουν τη συνεργασία τους. Αυτός δέχθηκε και μέσα στις επόμενες ημέρες μάλιστα θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση.
Οι πληροφορίες θέλουν τον Βαγγέλη Κουτσοκέρα να έχει δώσει τη λίστα με τους παίκτες που θέλει να παραμείνουν στη νέα αυτή σεζόν. Με τους συγκεκριμένους παίκτες λοιπόν αναμένεται να συναντηθούν αυτός με τη διοίκηση. Αν τα βρούνε σε όλα και συμφωνήσουν τότε θα μπορούν να έχουν και μια εικόνα για τις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ
Το θέμα του προπονητή είναι ακόμα ανοιχτό στον Φοίνικα. Η διοίκηση των «μελανόλευκων» της Λάρισας συναντήθηκε κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα και συζήτησε αυτό το θέμα που τους απασχολεί. Θέλουν να σκεφτούν αν θα ζητήσουν από τον Βάιο Θεοδωρόπουλο την ανανέωση της συνεργασίας τους ή όχι.
Από την πλευρά του ο τεχνικός κρατάει στάση αναμονής. Περιμένει να δει τις προθέσεις της διοίκησης και να τους δώσει αν χρειαστεί κάποια απάντηση. Ο ίδιος μην ξεχνάμε πως ζητάει και κάποιες αλλαγές για φέτος. Όπως δήλωσε πριν από μερικές ημέρες στην «Ε» είπε πως θα μείνει να γίνουν κάποια πράγματα που ζητάει (κυρίως αλλαγές παικτών).
Η κατάσταση φαίνεται πως είναι ρευστή λοιπόν και δεν φαίνεται να κλίνει προς τα κάποια πλευρά. Αξίζει να τονίσουμε πως οι δύο πλευρές συνεργάζονται εδώ και τέσσερα συνεχόμενα χρόνια και οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί όλο αυτό το διάστημα είναι ισχυρές.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
Εν τω μεταξύ σε λίγες ημέρες θα αρχίσει να δημιουργείται και μια πρώτη εικόνα για τους ομίλους της νέας σεζόν. Σύμφωνα με το άρθρο 11-παρ’ Γ’ της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της περιόδου 2010/11 και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου και υποβιβασμού των σωματείων, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των σωματείων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ στους ομίλους του Νότου και του Βορρά αντίστοιχα. Σε κάθε όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση τόσα σωματεία ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ, όσα ακριβώς απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο αριθμός των δώδεκα σωματείων στον πρώτο και δεύτερο Όμιλο Νότου και στον πρώτο και δεύτερο όμιλο Βορρά. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 και ώρα 13:30, για μεν τα σωματεία ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ στα γραφεία της ΕΟΚ (ΟΑΚΑ), για δε τα σωματεία ΕΚΑΣΘ στο γραφείο της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη (Λυδίας 1 & Παπαναστασίου).
Απόλλων Καλαμαριάς, Ανατόλια, Μαντουλίδης, Ιωνικός Ιωνίας, Μέγας Αλέξανδρος, Δόξα Ρετζικίου, Αργοναύτης Καλαμαριάς. Μια από αυτές θα αγωνιστεί στον 1ο Ομιλο, ενώ οι υπόλοιπες 6 στο 2ο Ομιλο.
ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΓΣ ΒΟΛΟΥ;
Ένα θέμα έχει δημιουργηθεί με τη θέση του ΓΣ Βόλου στην Γ’ Εθνική. Οι βολιώτες ειδοποιήθηκαν από την ΕΣΚΑΘ (που με τη σειρά της ειδοποιήθηκε από τον ΕΟΚ) πως κερδίζουν την άνοδο ως δεύτεροι στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ καθώς ο ΓΣ Ολύμπια από την Β’ Εθνική πάει στα τοπικά (άγνωστο το πού θα παίξει και αν θα κατέβει μέχρι στιγμής). Όμως μετά από ενέργειες του κ. Βιτζηλαίου της ΕΟΚ υπάρχει μια πρόθεση να παραμείνει ο Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης στην κατηγορία και όχι να ανέβει κάποιος άλλος. Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει όπως φαίνεται καθώς θα πρέπει να ακυρώσει τη δικιά του...
Μην ξεχνάμε πως ο ΓΣ Βόλου πριν από μερικές ημέρες έκανε και εορταστικό φιλικό για την άνοδο με τη Νίκη Βόλου.
ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Τέλος από την ΕΟΚ έγινε γνωστό και επίσημα πως καθορίστηκαν οι ημερομηνίες των μεταγραφών για την περίοδο 2011-12. Τα κυριότερα σημεία της εγκυκλίου αναφέρουν:
Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο επιτρέπεται η κατάθεση αιτήσεων ελευθέρων μεταγραφών, μεταγραφών προσωρινής διάρκειας ή μεταγραφών χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου των κλπ ορίζεται το χρονικό διάστημα από 15-25 Ιουνίου. Ειδικά για τις περιπτώσεις μετεγγραφών αποδεσμευθέντων αθλητών (άνω των 18 ετών), ορίζεται το χρονικό διάστημα 1-10 Ιουλίου. Στο χρονικό διάστημα 26 έως 30 Ιουνίου τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλλουν τους πίνακες αθλουμένων μελών της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Τα σωματεία των Εθνικών κατηγοριών έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν με τη διαδικασία της μεταγραφής ή της αποδέσμευσης έναν αθλητή 48 ώρες πριν την έναρξη του οικείου πρωταθλήματος. Κάθε σωματείο μπορεί να αποκτήσει με μεταγραφή ή αποδέσμευση ένα (1) μόνο αθλητή που έχει συμπληρώσει το 30ό έτος της ηλικίας του στη μεταγραφική περίοδο του 2011-12 περιλαμβάνοντας όσους αθλητές έχουν γεννηθεί το 1980 και πριν.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass