ΕΠΕΣΕ ΧΘΕΣ Η ΑΥΛΑΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ

Γιόρτασαν τη φετινή επιτυχία

* Θ. ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ: «ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ»

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2011 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:44
Ο επίλογος μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς για τις ακαδημίες της ΑΕΔ Νίκαιας γράφτηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο Νίκαιας στην τελετή λήξης της φετινής περιόδου, στην οποία μετείχαν τα παιδιά όλων των τμημάτων υποδομής. Παρουσία αρκετών γονέων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης, οι λιλιπούτειοι άσοι του συλλόγου ξεδίπλωσαν για μία ακόμα φορά το ταλέντο τους και όλοι μαζί αφού ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο.
«Ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές και ειδικά στα τμήματα υποδομών τα οποία σημείωσαν σημαντικές διακρίσεις. Κάθε χρόνο εύχομαι και ελπίζω-πρώτα ο Θεός- να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, εργαζόμαστε μαζί με τους γονείς για τα παιδιά και είμαστε ικανοποιημένοι για το έργο που επιτελούμε» επισήμανε από την πλευρά της διοίκησης ο Γιώργος Αλεξίου, ενώ εκ μέρους των προπονητών ο Θάνος Τριανταφυλλόπουλος υπογράμμισε:
«Θεωρούμε ότι κάθε χρόνο κάνουμε ένα βήμα μπροστά αν σκεφτεί κανείς ότι ξεκινήσαμε πριν τέσσερα περίπου χρόνια με 50 σχεδόν παιδιά, ενώ σήμερα έχουμε φτάσει στα 110 και ευελπιστούμε να ξεπεράσουμε τα 130 τη νέα σεζόν.
Ευελπιστούμε ότι μέσα από τα τμήματα υποδομής θα τροφοδοτηθεί η πρώτη ομάδα γιατί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πλέον αιμορραγεί. Τελείωσαν οι εποχές των παχέων αγελάδων και όλες οι ομάδες ψάχνουν να βρουν ποδοσφαιριστές μέσα από τις ακαδημίες».
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης διεξήχθησαν τρία φιλικά παιχνίδια μεταξύ των ομάδων παίδων-προπαίδων, τζούνιορ-προτζούνιορ και μίνι, ενώ το τέλος έγιναν οι καθιερωμένες βραβεύσεις.
Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ
Την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από τις ακαδημίες της ΑΕΔ Νίκαιας είχε ο νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας, Θεόδωρος Στεργιάδης, ο οποίος μιλώντας στην «Ε» για τη λειτουργία και τη συνεργασία όλων των τμημάτων του συλλόγου επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΔ Νίκαιας για την τιμή που μου έκανε με το να μου εμπιστευτεί τη μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΔ Νίκαιας όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ξέρουν ότι είναι ένα υγιές σωματείο με αξιόλογο διοικητικό συμβούλιο και με μία ομάδα που πάντα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους προηγούμενους προπονητές Παπαντωνίου και Κολομητρούση. Όπως βλέπετε είναι ένα σωματείο που στα τμήματα υποδομής θέλει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα, κάτι που με τον πρόεδρο κ. Νασιακόπουλο το συζητήσαμε από την πρώτη στιγμή. Είναι κάτι που με βρίσκει σύμφωνο γιατί τα δεδομένα αλλάζουν πλέον στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να στραφούμε περισσότερο στα νέα παιδιά.
Έτσι πέρα από την πρώτη ομάδα θα συμμετέχω και στα τμήματα υποδομής, έχοντας κυρίως οργανωτικό και καθοδηγητικό ρόλο, προκειμένου να δημιουργήσουμε μία βάση για τα μετέπειτα χρόνια».
* Αλλαγές θα γίνουν στην πρώτη ομάδα;
«Οι αλλαγές θα είναι ελάχιστες γιατί η ομάδα η πρώτη ομάδα έχει ήδη έναν δυνατό κορμό. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η ομάδα. Θα γίνουν κάποιες ελάχιστες προσθήκες σε θέσεις που ενδεχομένως να δούμε ότι παρουσιάζουμε αδυναμία».
* Η προετοιμασία πότε θα ξεκινήσει;
«Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις 25 Ιουλίου».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass