ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Και του χρόνου Αθανασόπουλος, Σουλιώτης

* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2011 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:41
Δύο από τους πολυτιμότερους παίκτες του στην περσινή χρονιά θα έχει στο νέο πρωτάθλημα ο Αστέρας. Η λαρισινή ομάδα στην πρώτη της παρουσία στη Γ’ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ θα έχει κάτω από την ρακέτα του Κώστα Αθανασόπουλο και Αχιλλέα Σουλιώτη. Ο πρώτος (αγωνίζεται στη θέση 4 και έχει ύψος 1.97) αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης και πρώτος σκόρερ της ομάδας του στην περασμένη σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ ο δεύτερος (με ύψος 2.08 παίζει ως 5άρι) έδωσε πολύτιμες ανάσες στη μάχη των ψηλών. Και οι δύο έχουν εμπειρία από εθνικές κατηγορίες και αυτό μέτρησε στις συζητήσεις τους με τη διοίκηση του Αστέρα.
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Εν τω μεταξύ, χθες στάλθηκε σε όλες τις ομάδες η εγκύκλιος των μεταγραφών για τη φετινή σεζόν και τα κυριότερα μέρη αυτής είναι τα παρακάτω:
- Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο επιτρέπεται η κατάθεση αιτήσεων ελεύθερων μεταγραφών, μεταγραφών προσωρινής διάρκειας ή μεταγραφών χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου ορίζεται το χρονικό διάστημα από 15 ως τις 25 Ιουνίου.
-Ειδικά για τις περιπτώσεις μεταγραφών αποδεσμευθέντων αθλητών (άνω των 18 ετών) ορίζεται το χρονικό διάστημα 1-10 Ιουλίου.
- Στο χρονικό διάστημα 26 ως 30 Ιουνίου τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλλουν τους πίνακες αθλούμενων μελών της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
* Βέβαια έγινε γνωστό πως η Ομοσπονδία της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης με απόφαση του ΔΣ έχει τη δυνατότητα να μεταβάλλει τις παραπάνω ημερομηνίες αν υπάρχουν σοβαροί λόγοι.
TO ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Το ερχόμενο Σάββατο 4/6/2011 στις 11 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του 12ου Γυμνασίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. Αστέρα .
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τα εξής:
11:00 Διαγωνιστικά παιχνίδια, 11:50 Απονομές, 12:10 Αγώνας μπάσκετ παλαιμάχων –γονέων, 13:00 Αναψυκτικά και λήξη της εκδήλωσης
Ο σύλλογος καλεί όλα τα παιδιά και τους γονείς των τμημάτων υποδομής να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Εξάλλου, ο Αστέρας ευχαρίστησε θερμά τον ορθοπεδικό κ. Μπασδέκη για τη συμβολή του στην πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος υγείας που είχε ο αθλητής Στέλιος Αδαμόπουλος.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass